Nyhetsbrev februar 2017

Forfatter: Publisert: Kategori: Aktuelt, Billedkunstutdanning på deltid, Hva skjer på skolen, Weekendkurs

Vi tar nå imot søknader til skoleåret 2017/2018.

 

Søknadsportalene er altså åpne til Billedkunstutdannelsen, Fordypningsåret (Billedkunstutdannelsen 3.klasse), og for Personlig kunstutvikling. For mer informasjon og søknadskjema følg lenke i kursnavnet.

Nytt av året er at Billedkunstutdannelsens Fordypningsår også starter som intensive moduler, ti helger i løpet av et skoleår. Nå har vi to andreklasser, og regner med at dette også er et etterlengtet tilbud til alle dere som har tatt det toårige kveldsstudiet tidligere år. Altså vil nok denne klassen fylles opp raskt.

Informasjon om de forskjellige studiene, datoer for oppstart, og søknadskjema er oppdatert på nettsiden. Send gjerne en epost til Faglig leder Anette Hatlen, fagligleder@nydalenkunstskole, dersom du trenger ytterligere informasjon om dine studiemuligheter hos oss.

Her hos oss har det skjedd litt siden det forrige nyhetsbrevet. Semesterkursene er i gang, rutinerte og husvarme elever møter ferske fjes i fellesområdene og blir kjent med noen nye mennesker på kurs. Konsentrasjonen er på topp, latteren sitter likevel løst. Nysgjerrigheten og lysten til å lære mer om kunst er absolutt tilstede.

På Billedkunstutdanningen er det spennende tider. Førsteklassene har vært igjennom temaene lys og flater, og skal nå i gang med den figurative fortellingen og abstraksjonsprosesser. I andreklassene er det utforsking av den enkeltes språk og uttrykk opp mot materialet som gjelder akkurat nå. Mens studentene på fordypningsåret fordyper seg i sin egen historie, og knytter bruk av fotografier opp mot sitt eget maleriske eller tegneriske uttrykk. På personlig kunstutvikling har temaet vært det store formatet.

Nydalen Kunstskole Billedkunstutdanning

Skulle noen av dere ønske å smake på et tema fra Fordypningsåret eller fra Personlig kunstutvikling, kan dere få muligheten allerede i mars med  weekendkursene Figurativt maleri  , Portrettegning  og Big Painting. Trykk på det enkelte kursnavnet for mer informasjon og for å melde deg på.

 

 

Kommentarer er stengt.