Beatrice Guttormsen

Beatrice er utdannet ved Nydalen Kunstskole og Kunsthøgskolen i Oslo, avdeling Kunst -og Håndverk, med spesialisering i grafikk og tegning.

Beatrice er en person med en kunstneriske utstråling og et engasjement som sammen med hennes sterke fortellerstemme og en genuin integritet gir henne et unikt potensial som kunstpedagog og lærer.  Hun er uredd, utforskende og eksperimentell i sin tilnærming til kunsten.

Hennes drivkraft kommer innenifra: å kunne få fram det som nesten ikke synes, et dypt ønske om å bli berørt – og å kunne berøre. Hun jobber hovedsakelig med installasjoner i rom, tresnitt, tegning på papir med blekk, kull og foto. Hun har tidligere også fordypet seg i maleri.

For mer informasjon se: http://www.beatriceguttormsen.com  @beatrice.gutt

 

Kurs med denne lærer:

Kreativt maleri: Kreativt Maleri, nybegynner, helgekurs med oppstart fredag 18 januar 2019

Fredag fra kl. 18:00-21:00. Lørdag og søndag fra kl. 10:30-17:00

Kreativt maleri er et introduksjonskurs til maleri og kreativ utvikling for deg som ønsker en tilnærming der utfoldelse, lek og eksperimentering danner grunnlaget for læring. På Grunnkurset lærer du om maleriets grunnleggende temaer og på Videreføringskurset lærer du å bruke dette i en malerisk prosess og å utvikle egne motiver.