Beatrice Guttormsen

Beatrice er utdannet ved Nydalen Kunstskole og Kunsthøgskolen i Oslo, avdeling Kunst -og Håndverk, med spesialisering i grafikk og tegning.

Beatrice er en person med en kunstneriske utstråling og et engasjement som sammen med hennes sterke fortellerstemme og en genuin integritet gir henne et unikt potensial som kunstpedagog og lærer.  Hun er uredd, utforskende og eksperimentell i sin tilnærming til kunsten.

Hennes drivkraft kommer innenifra: å kunne få fram det som nesten ikke synes, et dypt ønske om å bli berørt – og å kunne berøre. Hun jobber hovedsakelig med installasjoner i rom, tresnitt, tegning på papir med blekk, kull og foto. Hun har tidligere også fordypet seg i maleri.

For mer informasjon se: http://www.beatriceguttormsen.com  @beatrice.gutt

 

Kurs med denne lærer:

2-årig billedkunstutdanning på deltid: 2-årig billedkunstutdanning på helg (oddetall) med oppstart fredag 30 august 2019 - FULLT Se dagklasser

Fredag fra kl. 18:00-21:00. Lørdag og søndag fra kl. 10:00-17:00

Nydalen Kunstskole tilbyr en solid utdannelse innenfor billedkunst med fokus på elevenes personlige utvikling som menneske og kunstnere. Dagklassene har undervisning to dager per uke og kveldsklassen 2 kvelder i uken, mens helgeklassene gjennomføres med 10 helgesamlinger gjennom undervisningsåret.