Beatrice Guttormsen

Beatrice er utdannet ved Nydalen Kunstskole og Kunsthøgskolen i Oslo, avdeling Kunst -og Håndverk, med spesialisering i grafikk og tegning.

Beatrice er en person med en kunstneriske utstråling og et engasjement som sammen med hennes sterke fortellerstemme og en genuin integritet gir henne et unikt potensial som kunstpedagog og lærer.  Hun er uredd, utforskende og eksperimentell i sin tilnærming til kunsten.

Hennes drivkraft kommer innenifra: å kunne få fram det som nesten ikke synes, et dypt ønske om å bli berørt – og å kunne berøre. Hun jobber hovedsakelig med installasjoner i rom, tresnitt, tegning på papir med blekk, kull og foto. Hun har tidligere også fordypet seg i maleri.

For mer informasjon se hennes web-side og instagram:

http://www.beatriceguttormsen.com

@beatrice.gutt

 

Kurs med denne lærer:

2-3 årig Billedkunstutdanning, 2 dager eller 2 kvelder i uken, eller 10 helger i året: Kun. 2-3 året. Billedkunstutdanning 10 helger pr år, i oddetallsuker, start uke 35. Få plasser igjen

Fredag kl. 18:00-21:00, lørdag og søndag kl. 10:00-17:00. Høstsemesteret uke 35, 39, 43 og 47. Våren 2019: 1, 5, 9,13,17 og 21.

En solid utdannelse innenfor maleri og tegning med fokus også på din personlige utvikling som menneske og kunstner. Dagskolen går to dager per uke med ateliertid etterpå, og kan derfor kombineres med jobb eller andre studier. Du kan også ta denne utdannelsen på kveldstid 2 kvelder i uken, eller som 10 helger hvert skoleår. Etter å ha fullført de 2 første årene får du vitnemål for fullført billedkunstutdanning. Etter endt utdanning kan da velge gå videre med fordypningsprogram, enten 3. året, med fokus på det figurative eller fortsette med Personlig Kunstutvikling, en dag eller en kveld i uken, eller helg.