Figurativt maleri med utgangspunkt i foto

Figurativt maleri med utgangspunkt i foto
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Det figurative bildet har sin renessanse, men denne gangen er det ikke det tradisjonell figurative maleriet som vises. Vår måte å se og sanse på har forandret seg fra den klassiske perioden og modernismen. I dag er det en annen innfallsvinkel til figurasjonen. Nå er det våre blikk på våre egne liv og samtiden vi lever i nå som uttrykkes. Virkemidlene er annerledes og motivene har endret seg. Her bruker vi foto som utgangspunkt og den kunstneriske utfordringen ligger i å skape en fortelling fra en kombinasjon av et eller flere bilder for deretter å bruke maleriske teknikker som farge og lys, flatebehandling, strøk og stofflighet til å videreutvikle komposisjonen.

Dette er kurset for deg som ønsker et figurativt språk i bildene dine! På kurset vil du bli introdusert til oppgaver som er helt basale for hvordan man i dag bygger opp et figurativt bilde via projeksjon av foto, utvikling av flaten, tonalitet, avstand og form i tillegg til noen kreative innfalsvinkler. Du vil bli presentert for flere figurative kunstnere av i dag, blant andre Karin Mamma Anderson og Wilhelm Sasnal.

Helgekurs og sommerkurs

Kurset går som helgekurs, 5 gangers kurs,  og sommerkurs i utvidet versjon.

Kurset passer for

Kurset forutsetter at du et grunnlag i tegning og maling, du kan ha gått på et av våre tegnekurs og har noe maleerfaring, eller du går på eller har gått på et av våre malerikurs over 12 uker.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema

Figurativt maleri med utgangspunkt i foto, helgekurs 9-11. nov 2018

Tid: Fredag 18:00-21:00, lørdag og søndag 10:30-17:00

Pris: Kr. 2900,- inkl materiale

Lærer:
Heidi Marie Wien

Påmelding kurs

  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Betaling
    Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
    Betaling med gavekort
    Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.

Kommentarer er stengt.