Fjernundervisning

Fjernundervisning
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Høsten 2020 åpnet vi for fjernundervisning slik at elever på billedkunstutdannelsen kan huke av om de ønsker å følge undervisningen kun som fjernundervisning. Elevene får da tilsendt skolens materialpakke til hjemadressen i god tid før semesteroppstarten, slik at man får tilsendt det man trenger for å kunne jobbe hjemmefra, eller fra eget atelier.

Som elev på fjernundervisning vil du følge undervisningen på lik linje med klasseromselevene. Du møter til oppsatt undervisningstid, ved at du er pålogget på PC eller nettbrett med din egen bruker id, og kan da følge og delta i aktiviteten i klasserommet via videooverføring.

Undervisningen består av presentasjoner og fellesgjennomganger, deltagelse i gruppesamtaler  og selvstendig arbeid hjemme med veiledning fra lærer. Du vil få full tilgang til undervisningsmateriell, presentasjoner, referanser og linker som ligger på klassemappen du får tilgang til. For øvrig følger du fagplanen på lik linje med de andre elevene i klassene, i forhold til oppgaver, presentasjoner og innleveringer.

Som fjernundervisningselev trenger du å ha egnet arbeidssted, gjerne et staffeli eller et kjøkkenbord, – og tilgang til materiell. Vi sørger for at du får til sendt materiellpakke i god tid før undervisningsoppstart, slik at du har alt du trenger klart og i orden.

Som følge av stor etterspørsel har vi nå åpnet for påmelding til en ren fjernundervisningsklasse med oppstart i februar. NB begrenset antall plasser. For mer informasjon og påmelding se her; 

 

Her er et lite knippe inspirasjonsbilder fra tiden da alle våre elever var fjernundervisningselever ved skolen.

 

Og her finner du søknadsportal og oversikt over ledige plasser på billedkunstutdanningen

 

Kommentarer er stengt.