Fjernundervisning

Fjernundervisning
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Som fjernundervisningselev følger du undervisningen på samme måte som elever som møter til undervisning på skolen, mottar veiledning og følger fagplanen som er satt opp for klassen din. Du møter til oppsatt undervisningstid, pålogget på PC eller nettbrett med din egen bruker id, - og følger og deltar i undervisningen via videooverføring.

Undervisningen består av presentasjoner og fellesgjennomganger, deltagelse i gruppesamtaler og selvstendig arbeid med veiledning fra lærer. I klassemappen finner du undervisningsmateriell knyttet til hvert emne i fagplanen, her finner du også din egen mappe til lagring av materiell (foto av underveis arbeider) og for individuell dialog mellom deg, skolen og lærer.

Som fjernundervisningselev trenger du å ha egnet arbeidssted, gjerne et staffeli eller et kjøkkenbord, – og tilgang til materiell. Skolen har satt opp utstyrsliste med anbefalt materiell og utstyr som du som fjernundervisningselev bør ha klart til undervisningsoppstart. Alle elever bør uansett sørge for å ha noe materiell hjemme til arbeid mellom undervisningsøktene, eller i tilfelle du skulle bli forhindret i oppmøte på skolen på kort varsel. Dersom skolen blir pålagt å holde skolen stengt for undervisning vil all undervisning avholdes som fjernundervisning og da er det greit å ha utstyr hjemme slik at du slipper å måtte hente på skolen.

Fjernundervisning en grei ordning for elever som har litt reisevei og ellers ikke ville kunnet ha mulighet til å ta billedkunstutdanningen hos oss. Fra høsten 2021 opprettet vi egne klasser med ren fjernundervisning, slik at elever som primært ønsker seg fjernundervisning kan søke seg til disse klassene.

Som følge av stor etterspørsel har vi satt opp flere fjernundervisningsklasser. For mer informasjon og påmelding se her; 

 

Her er et lite knippe inspirasjonsbilder fra tiden da alle våre elever var fjernundervisningselever ved skolen.

 

Og her finner du søknadsportal og oversikt over ledige plasser på billedkunstutdanningen

 

Kommentarer er stengt.