Studere billedkunst digitalt?

Studere billedkunst digitalt?
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Fjærnundervisning kan være en flott løsning for deg som har litt reisevei eller som av andre årsaker ikke kan møte til undervisning på skolen. Som fjernundervisningselev møter du på nett til oppsatt undervisningstid, jobber med oppgaver, følger og deltar i undervisningen via skjerm hjemmefra eller fra ditt eget atelier.

Undervisningen består av lærerpresentasjoner og fellesgjennomganger, deltagelse i gruppesamtaler og selvstendig arbeid med veiledning fra lærer. I klassemappen finner du undervisningsmateriell knyttet til hvert emne i fagplanen, her finner du også din egen mappe til lagring av materiell (foto av underveisarbeider) og for individuell dialog mellom deg, skolen og lærer.

Som fjernundervisningselev trenger du å ha egnet arbeidssted, gjerne et staffeli eller et kjøkkenbord, – og tilgang til materiell. Skolen har satt opp utstyrsliste med anbefalt materiell og utstyr som du som bør ha klart til undervisningsoppstart.

Et digitalstudium en grei ordning for elever som har litt reisevei og ellers ikke ville kunnet ha mulighet til å ta billedkunstutdanningen hos oss. Fra høsten 2021 opprettet vi egne klasser kun med fjernundervisning, slik at elever som primært ønsker fjernundervisning kan søke seg til disse klassene.

Nå er nesten halvparten av klassene våre digitale med elever elever fra hele landet og flere andre steder i verden. I disse klassene knyttes helt egne bånd til tross for at man jobber på helt forskjellige steder. Dette er både inspierende og spennende og åpner også for nye muligheter for samarbeid.

Som følge av stor etterspørsel har vi derfor satt opp flere digitale klasser. For mer informasjon og søknadskjema se her; 

 

Her er et lite knippe inspirasjonsbilder fra tiden da alle våre elever var fjernundervisningselever ved skolen. Send oss gjerne bilder fra ditt atelier til post@nydalenkunstskole.no – eller #nydalenkunstskole eller @nydalenkunstskole når du deler i sosiale medier. Velkommen og sees på nett.

Og her finner du søknadsportal og oversikt over ledige plasser på billedkunstutdanningen

 

Kommentarer er stengt.