Personlig Kunstutvikling

Personlig Kunstutvikling
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Dette er et Fordypningsår for de som har gjennomført Billedkunstutdanningen, Påbygningstudiet (3. året), eller har tilsvarende bakgrunn fra annet lærested. Det er etter den felles skoleringen det virkelig begynner å skje og all læringen transformeres til et nytt nivå. Det er nå ditt kunstneriske arbeid virkelig formes og din bevissthet rundt ditt prosjekt modnes. Studiet avsluttes med en utstilling i august.

Faglig innhold

Som deltaker i PKU-gruppen går du gjennom en prosess der ditt kunstneriske prosjekt løftes til et høyere og mer profesjonelt nivå. I den innledende prosessen får du kontakt med din intensjon og starter en reise der læreren med solid faglig tyngde følger deg gjennom en faglig og håndverksmessig utvikling. Du får tydelig og direkte veiledning på faglige kvaliteter og muligheter i ditt kunstneriske arbeid.

Gjennom året fokuseres det på temaer som Big Painting, Serielt Arbeid og utvikling av Portfolio. I tillegg utarbeider og avholder hver enkelt en kunstnerpresentasjon om en utvalgt kunstner som er relevant for ditt prosjekt. Felles gjennomgang av deltagernes prosjekter og arbeid underveis vil gi deg innsikt i kunsten langt ut over ditt personlige ståsted. Slik blir deltakerne godt kjent med hverandre og danner samtidig grunnlag for gode og faglige miljøer og for videre samarbeid etter endt undervisningsprogram på skolen.

Personlig kunstutvikling avsluttes kunstprosjektet som elevene utarbeider og stiller ut i skolens lokaler rett over sommeren.

Studietider

Kun helg høsten 2019: Helg: 23-25 aug. 18-20 okt 2019,  10-12 jan, 6-8 mars og 17-19 april 2020.

Påmelding og pris

Påmelding til Personlig Kunstutvikling forutsetter at du undertegner en studiekontrakt for begge semestre.

Når vi har mottatt din søknad og ser at den oppfyller opptakskravene vil vi reservere en plass til deg sende deg studiekontrakt med studieplan til undertegning. Når du returnerer undertegnet studiekontrakt vil du få bekreftelse, betalingsinformasjon og angreskjema sendt med post.

Hvis du har annen tilsvarende kunstutdanning fra andre kunstskoler kan du sende en epost til rektor@nydalenkunstskole.no hvor du redegjør for din bakgrunn og vedlegger 3 foto av dine senere arbeider.

Kommende grupper med påmelding

Publiseres i begynnelsen av februar.

Personlig Kunstutvikling, helg med oppstart fredag 23. august 2019. FULLT

Tid: Fredag: 18:00-21:00. Lørdager og søndager: 10:00-17:00

Pris: Pris 9250,- per semester. 750,- i adm. gebyr. Materiale inkl. (ikke lerret)

Lærer:
Heidi Øiseth

Søknad Personlig Kunstutvikling

    Personvernerklæring (GDPR) pr. 1 juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og fordypningsstudier. Som registrert student vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til en hver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Behandling av påmelding
    Når vi har mottatt din påmelding og ser at den oppfyller opptaksvilkårene vil vi reservere en plass til deg og sende deg studiekontrakt til undertegning. Når du returnerer undertegnet studiekontrakt vil du få bekreftelse, betalingsplan, giroer og angreskjema sendt med post..
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.