Personlig Kunstutvikling (PKU) – fullt i dagklassen, kun 3 plasser igjen på helg

Personlig Kunstutvikling (PKU) – fullt i dagklassen, kun 3 plasser igjen på helg
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Dette er et fordypningsår for de som har gjennomført Billedkunstutdanningen og Påbygningstudiet (3. året), eller har tilsvarende bakgrunn fra annet lærested. Det er etter den felles skoleringen det virkelig begynner å skje og all læringen transformeres til et nytt nivå. Det er nå ditt kunstneriske arbeid virkelig formes og din bevissthet rundt ditt prosjekt modnes.

Faglig innhold

Som deltaker i PKU-gruppen går du gjennom en prosess der ditt kunstneriske prosjekt løftes til et høyere og mer profesjonelt nivå. I den innledende prosessen får du kontakt med din intensjon og starter en reise der læreren med solid faglig tyngde følger deg gjennom en faglig og håndverksmessig utvikling. Du får tydelig og direkte veiledning på faglige kvaliteter og muligheter i ditt kunstneriske arbeid.

Gjennom året fokuseres det på temaer som Big Painting, Serielt Arbeid og utvikling av Portfolio. I tillegg utarbeider og avholder hver enkelt en kunstnerpresentasjon om en utvalgt kunstner som er relevant for ditt prosjekt. Felles gjennomgang av deltagernes prosjekter og arbeid underveis vil gi deg innsikt i kunsten langt ut over ditt personlige ståsted. Slik blir deltakerne godt kjent med hverandre og danner samtidig grunnlag for gode og faglige miljøer og for videre samarbeid etter endt undervisningsprogram på skolen. Etter endt undervisningsår tilbys deltagerne å avholde utstilling i C-14, et galleri på Frogner som drives av skolen. Mer informasjon om C-14, finner du her.

Studietider

Dagklasse: Tirsdager fra kl. 09:30-13:30 med undervisning. Ateliertid fra kl.13:30-16:00. FULLT med venteliste

Helg: 5 helger i løpet av ett skoleår. 2 helger på høsten og 3 helger på våren. Høst 2020: 21-23 august, 16-18 oktober. Våren 2021: 12 -14 feb, 9-11 april og 7-9 mai. Kun 3 plasser igjen

Påmelding og pris

Påmelding til Personlig Kunstutvikling forutsetter at du undertegner en studiekontrakt for begge semestre.

Når vi har mottatt din søknad og ser at den oppfyller opptakskravene vil vi reservere en plass til deg sende deg studiekontrakt med studieplan til undertegning. Når du returnerer undertegnet studiekontrakt vil du få bekreftelse, betalingsinformasjon og angreskjema sendt med post.

Hvis du har annen tilsvarende kunstutdanning fra andre kunstskoler kan du sende en epost til rektor@nydalenkunstskole.no hvor du redegjør for din bakgrunn og vedlegger 3 foto av dine senere arbeider.

Kommende grupper med påmelding

Personlig Kunstutvikling på dagtid, tirsdag med oppstart tirsdag 25 august 2020 - FULLT

Tid: Tirsdag fra kl. 09:30-13:30 med undervisning. Ateliertid fra kl. 13:30-16:00 uten lærer.

Pris: Pris: 9750,- per semester. 750,- adm.gebyr 1.semester. Alt materiale inkl. (ikke lerret)

Lærer:
Heidi Øiseth

Personlig Kunstutvikling, helg med oppstart fredag 21 august 2020 - kun 3 plasser igjen

Tid: Fredag: 18:00-21:00. Lørdager og søndager: 10:00-17:00

Pris: Pris 9250,- per semester. 750,- i adm. gebyr. Materiale inkl. (ikke lerret)

Lærer:
Anne Ingeborg Biringvad

Søknad Personlig Kunstutvikling

    Personvernerklæring (GDPR) pr. 1 juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og fordypningsstudier. Som registrert student vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til en hver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Behandling av påmelding
    Når vi har mottatt din påmelding og ser at den oppfyller opptaksvilkårene vil vi reservere en plass til deg og sende deg studiekontrakt til undertegning. Når du returnerer undertegnet studiekontrakt vil du få bekreftelse, betalingsplan, giroer og angreskjema sendt med post..
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.