Personlig Kunstutvikling

Personlig Kunstutvikling
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Dette er et tilleggsår for dem som har tatt billedkunstutdanningen og eller fordypningsåret, eller har annen tilsvarende kunstutdanning fra annet lærested. Det er etter den felles skoleringen det virkelig begynner å skje, alle læringen transformeres til et nytt nivå, det er nå ditt kunstneriske arbeid virkelig formes og utvikles og din bevissthet rundt hva du er som kunstner modnes. Studiet avsluttes med en utstilling.

Faglig innhold

Som deltaker går du gjennom en prosess der ditt kunstneriske prosjekt skal løftes til et høyere og mer profesjonelt nivå. I den innledende prosessen får du kontakt med din intensjon og starter en reise der læreren med solid faglig tyngde følger deg gjennom en faglig og håndverksmessig utvikling. Du får tydelig og direkte veiledning på hva som er dine faglige kvaliteter og hva som er potensialet i ditt kunstneriske arbeid.

Gjennom året fokuseres det på temaer som Big Painting, Serielt Arbeid eller Portefolie. I tillegg presenterer alle elevene sine utvalgte kunstnere på skolens audiovisuelle utstyr og holder en liten forelesning om disse. Gjennomganger av dine og andres arbeider vil gi deg innsikt i kunsten langt ut over ditt personlige ståsted. Slik blir deltakerne godt kjent med hverandre og dette danner grunnlag for gode og faglige miljøer.

Personlig kunstutvikling avsluttes kunstprosjektet med en utstilling som elevene skaper selv, separat eller kollektivt.

Studietider

1 dag eller kveld pr uke. 14 uker i høstsemesteret og 16 uker i vårsemesteret.

Dagtid: Torsdager, undervisning fra kl. 09:30 – 13:30, ateliertid uten lærer kl. 13:30 – 16:00.

Kveldstid: Mandager, undervisning kl. 18:00-21:30, ateliertid uten lærer 8 helger i løpet av studieåret.

Helg: 2 helger på høsten og 3 helger på våren. Første helg er 31. august 2018

Påmelding og pris

Påmelding til Personlig Kunstutvikling forutsetter at du undertegner en studiekontrakt for begge semestre.

Når vi har mottatt din påmelding og ser at den oppfyller opptakskravene vil vi reservere en plass til deg sende deg studiekontrakt med studieplan til undertegning. Når du returnerer undertegnet studiekontrakt vil du få bekreftelse, betalingsinformasjon og angreskjema sendt med post.

Hvis du har annen tilsvarende kunstutdanning fra andre kunstskoler kan du sende en epost til rektor@nydalenkunstskole.no hvor du redegjør for utdanningen og praksis og vedlegger 3 foto av dine senere arbeider.

Studiekontrakt for Personlig Kunstutvikling, dag

Studiekontrakt for Personlig Kunstutvikling, kveld

Kommende kurs og påmelding

Nye kurs kommer i slutten av august 2019.

Påmelding Personlig Kunstutvikling

    Personvernerklæring (GDPR) pr. 1 juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og fordypningsstudier. Som registrert student vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til en hver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Behandling av påmelding
    Når vi har mottatt din påmelding og ser at den oppfyller opptaksvilkårene vil vi reservere en plass til deg og sende deg studiekontrakt til undertegning. Når du returnerer undertegnet studiekontrakt vil du få bekreftelse, betalingsplan, giroer og angreskjema sendt med post..
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.