Personlig Kunstutvikling (PKU)

Personlig Kunstutvikling (PKU)
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Dette er et fordypningsår for de som har gjennomført Billedkunstutdanningens 3. år eller har tilsvarende bakgrunn fra annet lærested. Det er etter den felles skoleringen det virkelig begynner å skje og all læringen transformeres til et nytt nivå. Det er nå ditt kunstneriske arbeid virkelig formes og din bevissthet rundt ditt prosjekt modnes.

Faglig innhold

Som deltaker i PKU-gruppen loses du gjennom en prosess der du bevisstgjøres rundt ditt eget ståsted. I begynnelsen jobber du med å identifisere din intensjon og deretter starter en reise der læreren med solid faglig tyngde følger deg gjennom en faglig og håndverksmessig utvikling. Du får tydelig og direkte veiledning på faglige kvaliteter og muligheter innenfor ditt kunstneriske arbeid.

Gjennom for du rikelig tid til å forske i eget materiale gjennom flere temaer som Serielt arbeid, Big Painting, Serielt Arbeid og utvikling av Portfolio. I tillegg avholder hver enkelt en kunstnerpresentasjon om en utvalgt kunstner som er relevant for eget prosjekt. Felles gjennomgang av deltagernes prosjekter og arbeid underveis vil gi deg innsikt i kunsten langt ut over ditt personlige ståsted. Slik blir deltakerne godt kjent med hverandre og danner samtidig grunnlag for gode og faglige miljøer og for videre samarbeid etter endt undervisningstid på skolen. Deltagerne tilbys å avholde egne utstillinger i M15, i skolens egne galleri på Majorstuen. Mer informasjon om M15, finner du her.

Høsten 2021 

Dagklasse: Tirsdager fra kl. 09:30-13:30 med undervisning. Ateliertid fra kl.13:30-16:00.

Helg: 5 helger i løpet av ett skoleår. 2 helger på høsten og 3 helger på våren. Høst 2021:24-26 sept og 3-5 des. Våren 2022:14-16  jan, 11-13 mars og 6-8  mai.

Påmelding og pris

Påmelding til Personlig Kunstutvikling forutsetter at du undertegner en studiekontrakt for begge semestre.

Når vi har mottatt din søknad og ser at den oppfyller opptakskravene vil vi reservere en plass til deg sende deg studiekontrakt med studieplan til undertegning. Når du returnerer undertegnet studiekontrakt vil du få bekreftelse, betalingsinformasjon og angreskjema sendt med post.

Hvis du har annen tilsvarende kunstutdanning fra andre kunstskoler kan du sende en epost til rektor@nydalenkunstskole.no hvor du redegjør for din bakgrunn og vedlegger 3 foto av dine senere arbeider.

Kommende grupper med påmelding

Personlig Kunstutvikling på dagtid, tirsdag med oppstart tirsdag 24. august - FÅ PLASSER IGJEN

Tid: Tirsdag fra kl. 09:30-13:30 med undervisning. Ateliertid fra kl. 13:30-16:00 uten lærer.

Pris: Pris: 9750,- per semester. 750,- adm.gebyr 1.semester. Alt materiale inkl. (ikke lerret)

Lærer:
Heidi Øiseth

Personlig Kunstutvikling, helg med oppstart fredag 24. september 2021 - FÅ PLASSER IGJEN

Tid: Fredag: 18:00-21:00. Lørdager og søndager: 10:00-17:00. Ateliertid: 17-21:00 uten lærer.

Pris: Pris 9750,- per semester. 750,- i adm. gebyr. Materiale inkl. (ikke lerret)

Lærer:
Anne Ingeborg Biringvad

Søknad Personlig Kunstutvikling (PKU)

    Personvernerklæring (GDPR) pr. 1 juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og fordypningsstudier. Som registrert student vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til en hver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
  • Behandling av påmelding
    Når vi har mottatt din søknad og ser at den oppfyller opptaksvilkårene vil vi reservere en plass til deg og sende deg studiekontrakt til undertegning. Når du returnerer undertegnet studiekontrakt vil du få bekreftelse, betalingsplan, giroer og angreskjema sendt med epost.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.