Personlig Kunstutvikling (PKU) – kun 1 plass igjen på tirsdager

Personlig Kunstutvikling (PKU) – kun 1 plass igjen på tirsdager
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Dette er et fordypningsår for de som har gjennomført Billedkunstutdanningens 3. år eller har tilsvarende bakgrunn fra annet lærested. Det er etter den felles skoleringen det virkelig begynner å skje og all læringen transformeres til et nytt nivå. Det er nå ditt kunstneriske arbeid virkelig formes og din bevissthet rundt ditt prosjekt modnes.

Faglig innhold

Som deltaker i PKU-gruppen loses du gjennom en prosess der du bevisstgjøres rundt ditt eget ståsted. I begynnelsen jobber du med å identifisere din intensjon og deretter starter en reise der læreren med solid faglig tyngde følger deg gjennom en faglig og håndverksmessig utvikling. Du får tydelig og direkte veiledning på faglige kvaliteter og muligheter innenfor ditt kunstneriske arbeid.

Gjennom for du rikelig tid til å forske i eget materiale gjennom flere temaer som Serielt arbeid, Big Painting og utvikling av Portfolio. I tillegg avholder hver enkelt en kunstnerpresentasjon om en utvalgt kunstner som er relevant for eget prosjekt. Felles gjennomgang av deltagernes prosjekter og arbeid underveis vil gi deg innsikt i kunsten langt ut over ditt personlige ståsted. Slik blir deltakerne godt kjent med hverandre og danner samtidig grunnlag for gode og faglige miljøer og for videre samarbeid etter endt undervisningstid på skolen. Deltagerne tilbys å avholde egne utstillinger i M15, i skolens egne galleri på Majorstuen. Mer informasjon om M15, finner du her.

Høsten 2021 

Dagklasse: Tirsdager fra kl. 09:30-13:30 med undervisning. Ateliertid fra kl.13:30-16:00.

Helg: 5 helger i løpet av ett skoleår. 2 helger på høsten og 3 helger på våren. Høst 2021:24-26 sept og 3-5 des. Våren 2022:14-16  jan, 11-13 mars og 6-8  mai.

Påmelding og pris

Påmelding til Personlig Kunstutvikling forutsetter at du undertegner en studiekontrakt for begge semestre.

Når vi har mottatt din søknad og ser at den oppfyller opptakskravene vil vi reservere en plass til deg sende deg studiekontrakt med studieplan til undertegning. Når du returnerer undertegnet studiekontrakt vil du få bekreftelse, betalingsinformasjon og angreskjema sendt med post.

Hvis du har annen tilsvarende kunstutdanning fra andre kunstskoler kan du sende en epost til rektor@nydalenkunstskole.no hvor du redegjør for din bakgrunn og vedlegger 3 foto av dine senere arbeider.

Høsten 2021 er følgende grupper satt opp:

Personlig Kunstutvikling på dagtid, tirsdag med oppstart tirsdag 21. august - Kun 1 plass igjen

Tid: Tirsdag fra kl. 09:30-13:30 med undervisning. Ateliertid fra kl. 13:30-16:00 uten lærer.

Pris: 9750,- per semester. 750,- adm.gebyr 1.semester. Alt materiale inkl. (ikke lerret)

Lærer:
Heidi Øiseth

Personlig Kunstutvikling, helg med oppstart fredag 24. september 2021 - FULLT

Tid: Fredag: 18:00-21:00. Lørdager og søndager: 10:00-17:00. Ateliertid: 17-21:00 uten lærer.

Pris: 9750,- per semester. 750,- i adm. gebyr. Materiale inkl. (ikke lerret)

Lærer:
Anne Ingeborg Biringvad

Kommentarer er stengt.