PÅMELDING til utstilling for 1. klasse – frist 1 november.

PÅMELDING til utstilling for 1. klasse – frist 1 november.
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

På utstillingen viser vi utvalgte arbeider fra avgangselevenes hovedoppgaver og ferdigstilte arbeider (fra emne 2, 3 eller 4) fra 2. års elevene. I Prosjektrommet (Malestuen) viser vi semesteroppgaver, skisser og arbeidsprøver fra 1. klassene. Samtidig åpner vi den digitale sommerutstillingen som står ut til midten av januar. Vitnesbyrd utdeling for avgangselevene kl. 13:00 i Peisestuen i 2. etg.

Skolens utstillinger er ofte godt besøkt, men i år blir det nok ekstra viktig at dere også husker å invitere gjester og hjelper til med å dele utstillingsinvitasjonen i sosiale medier. Publikumsinvitasjoner og plakater blir utformet og lagt i utstillingsmappen her i TEAMS og delt i sosiale medier noen uker før utstillingen. Da er det fint om alle elevene er med på å dele dette videre.  

DELTAGELSE 

De som er 2. semesteret kan få delta med 1-2 arbeider fra semesteroppgaven, de som er på 1. semester kan ha med 1-2 arbeidsprøver eller skisser fra emne 2, 3 eller 4 som de har jobbet med ila semesteret.   

Snakk med lærer om hva som kan være fint å ha med på utstillingen. Aktuelle arbeider til utstilling velges ut i samarbeid med lærer  

MERK; Alle arbeider som skal stilles ut må være; 

 • Klargjort for oppheng eller visning i mappe. 
 • Merket med navn og klasse bakpå. 
 • Dere må fylle ut klistrelapp til å henge på ved siden av i utstillingen, med tittel, navn og klasse, ev kontaktinformasjon. Merkelappen får dere av lærer og den festes med maskeringstape bakpå arbeidet. 
  • Lite arbeid prises normalt mellom kr. 300 til 1 800,- (Bredde og høyde mindre eller lik 40 cm). Maksimalt 4 arbeider med.  
  • Middels stort kr. 1 800 til 3 500,- (Mindre eller lik 90 cm) maksimalt 2 arbeider med.  
  • Stort arbeid kr. 3 500 til 7 000,- (Bredde eller høyde er lengre enn 90 cm). Ekstra store arbeider, eller spesielt forseggjorte arbeider, kan noen ganger forsvare høyere priser. Priser over dette anbefales normalt ikke, da kan virke negativt/useriøst. Maksimalt ett større arbeid med. 
 • Skissebøker og mapper som vises frem må også være godt merket med navn og klasse. 

Innlevering og montering elevene møter til montering i Malesalen torsdag 8. desember fra kl. 16-20:00. Når dere kommer får går vi igjennom arbeidene dere har med. Viktige hensyn som er tatt og dere vil bli delt i grupper som skal samarbeide om å opphenget. Merk, dere skal ikke montere egne arbeider, men samarbeide om å sørge for at hele utstillingen i Prosjektrommet blir best mulig og det er mange hesnyn å ta.  

Nedrigg og avhenting kl. 16-17 søndag. (Til nød hente på egen hånd mandag mellom 12-16.) Benytt dørkode 3112#. Dersom du ikke kan hente på dette tidspunktet må du organisere at noen kan hente for deg. NB skolen tar ikke ansvar for uavhentede arbeider. 

PÅMELDING utstilling for 1. klasse

 • Personvernlovgivning (GDPR) pr 1. juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og våre fordypningsstudier. Som registrert elev vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.