PÅMELDING til utstilling for 1. klasse – frist 8 mai.

PÅMELDING til utstilling for 1. klasse – frist 8 mai.
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

På utstillingen i Galleriet og Vinterhagen viser vi utvalgte arbeider fra avgangselevenes hovedoppgaver og ferdigstilte arbeider fra 2. årselevene. I Prosjektrommene i 2. etg viser vi semesteroppgaver, skisser og arbeidsprøver fra 1. klassene. Samtidig åpner vi den digitale sommerutstillingen som står ut til midten av juli. Vitnesbyrd utdeling for avgangselevene kl. 12:30 i Vinterhagen.

Skolens utstillinger er ofte godt besøkt, men det er viktig at alle elever inviterer egne gjester og hjelper til med å dele utstillingsinvitasjonen i sosiale medier.

Publikumsinvitasjoner og plakater blir utformet og lagt i utstillingsmappen her i TEAMS og delt i sosiale medier noen uker før utstillingen. Da er det fint om alle elevene er med på å dele dette videre så snart dette legges ut og gjøres tilgjengelig.  

DELTAGELSE:

Elevene på 1. året kan delta med 1-2 arbeider fra semesteroppgaven eller ulike arbeidsprøver eller skisser som dere har jobbet med ila semesteret. Snakk med lærer om hva som kan være fint å ha med på utstillingen. Aktuelle arbeider til utstilling velges ut i samarbeid med lærer.

Husk å ta bilde av arbeidene som skal med på utstillingen og last de opp i utstillingsmappen som er opprettet i klassemappen i Teams, senest siste undervisningsdag for klassen din. Hvert foto som lastes opp må merkes med: Emne, elevnavn, format i kommentarfeltet og ev pris. Kommaseparert, men ikke bruk spesialtegn som ” / o.l. i kommentarfeltet.

 • Ta gode fotos rett mot arbeid og beskjær tett.  
 • Når du laster opp husk å skrive inn; Elev navn, Tittel, Format, Teknikk og ev. pris i kommentarfeltet i samme innlegg 
 • I en ny kommentar under dette igjen kan du også legge inn en kort prosjekttekst. Merk, vi kan ikke garantere at lengre tekster, pdfr og annet tilleggsmateriell kommer med.  
 • Slett innlegg som er feil, f.eks der kommentar og bildet ikke ligger i samme innlegg. Er bildet lastet opp flere ganger/steder er det ikke sikkert at riktig bilde og tekst kommer med.

Bilder som lastes opp i utstillingsmappen blir samtidig med på digitalutstillingen på skolen som dere finner her; Nydalenkunstskole.com.

NB Slett innlegg som er feil, f.eks der kommentar og bildet ikke ligger i samme innlegg. Er bildet lastet opp flere ganger/steder er det ikke sikkert at riktig bilde og tekst kommer med. Har du noen fine prosessbilder, en videosnutt eller noen morsomme bilder fra undervisningen, kan også disse også lastes opp og brukes i digitalutstillingen eller i sosiale medier. Dersom du har bilder eller video som viser andre elever, husk å høre med dem først om det er greit å publisere på våre nettsider eller i sosiale medier. Dere andre i klassen, kan jo også se over som blir lagt ut og ev. meddele dere, dersom dere finner at dere ikke ønsker at noe fra utstillingsmappen skal publiseres.

MERK; Alle arbeider som skal stilles ut på skolen må være; 

 • Klargjort for oppheng vegg, eller visning i mappe. Merk, i Prosjektrommet kan vi leke litt mer med monteringen av arbeidene.
 • Merket med navn og klasse bakpå. 
 • Dere må fylle ut klistrelapp til å henge på ved siden av i utstillingen, med tittel, navn og klasse, ev kontaktinformasjon. Merkelappen får dere av lærer og den festes med maskeringstape bakpå arbeidet. 
  • Lite arbeid prises normalt mellom kr. 300 til 1 800,- (Bredde og høyde mindre eller lik 40 cm). Maksimalt 4 arbeider med.  
  • Middels stort kr. 1 800 til 3 500,- (Mindre eller lik 90 cm) maksimalt 2 arbeider med.  
  • Stort arbeid kr. 3 500 til 7 000,- (Bredde eller høyde er lengre enn 90 cm). Ekstra store arbeider, eller spesielt forseggjorte arbeider, kan noen ganger forsvare høyere priser. Priser over dette anbefales normalt ikke, da kan virke negativt/useriøst. Maksimalt ett større arbeid med. 
 • Skissebøker og mapper som vises frem må også være godt merket med navn og klasse. 

Innlevering av arbeider og mapper i Arups gate 5, senest siste undervisningsdag for klassen din. Arbeider som leveres etter dette kommer ikke med. Det gjør heller ikke arbeider som ikke er klargjort for utstilling. Samles klassevis på messaninen opp trappen ved Malestuen. 2. klasse innerst og 1. klasse ytterst. NB Fjernundervisningselever tar med seg arbeider til  monteringskvelden.

Alle elever møter til montering i Peisstuen torsdag 15. juni kl. 18. Når dere kommer får går vi igjennom arbeidene dere har med dere. Viktige hensyn som er tatt og dere vil bli delt i grupper som skal samarbeide om opphenget. Merk, dere skal ikke montere egne arbeider, men samarbeide om å sørge for at hele utstillingen i Prosjektrommene blir best mulig og det er mange hensyn å ta.  

Nedrigg og avhenting kl. 16-17 søndag. Dersom du ikke kan hente på dette tidspunktet må du organisere at noen kan hente for deg. NB skolen tar ikke ansvar for uavhentede arbeider. 

PÅMELDING utstilling for 1. klasse

 • Personvernlovgivning (GDPR) pr 1. juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og våre fordypningsstudier. Som registrert elev vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.