Big Painting

Big Painting
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Store malerier handler om de store flatene, en fysisk og romlig dimensjon. Små bilder “titter du inn i”, store bilder er du “fysisk en del av”. Små bilder har motiv, store bilder har dynamikk og “arkitektur”. I det store bildet må du overgi deg til flaten, våge å miste kontrollen og overblikket. Gjennom detaljer og forskjellige uttrykk i flatene finner du språklige strategier som kan knytte bildene dine sammen i store og nye komposisjoner.

På kurset vil forholdet mellom den lille detaljen, det intuitive i tegningen og det store bildet veksle og utfylle hverandre. Det vil bli lagt vekt på komposisjon, flate, farge og variasjon innenfor helheten. Å gi deg hen, tilstedeværelsen i bildet og i uttrykket og gjennomføring av et større maleri vil være erfaringen og læringen du får med deg fra kurset. Hvis du ønsker å male på flere lerreter underveis kan dette kjøpes på kurset.

Kurset passer for

Kurset passer for både for viderekommende og erfarne. Det er et ypperlig tilleggskurs for studenter på den 2-årige Billedkunstutdannelsen og alle som går på malerkursene for viderekommende og erfarne.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer med påmeldingslenke.

 

KURSKALENDER

 

Big Painting, sommerkurs med oppstart mandag 29 juni 2020.

Tid: Mandag tom fredag fra kl. 09:30-16:00. 1 uke

Pris: Pris 5400,- inkl materiale og 1 lerret på 1,5 x 1,5 meter

Lærer:
Heidi Øiseth

Kommentarer er stengt.