Nyhetsbrev november 2017

Forfatter: Publisert: Kategori: Aktuelt, Hva skjer på skolen, Kunst, Vinterferiekurs

Kurskalender for våren 2018 ligger nå ute på nettsiden, hva med et kurs i julegave til en kreativ sjel? Vi arrangerer malekurs for barn og ungdom i vinterferien, og nyhetsbrevet kommer fra nå av med lenke til månedens videotips.

Weekendkurs med noen ledige plasser i november:

Kreativt maleri nivå 1, 10-12.november og Kreativt maleri nivå 2, 3-5.november.

Disse kursene passer fint for nybegynnere, og er supre kurs å ta med flere venner sammen i høstmørket. Les mer og meld deg på her.

Finn din kunstneriske stemme 3-5.november.

Hvorfor male hvis du ikke skal male som deg? Dette kurset virker forløsende når du står fast, og åpner opp for et hav av muligheter og gir deg mot til å skape utfra dine premisser. Les mer og meld deg på her.

Figurativt maleri 10-12.november.

Her lærer du å sette sammen egne foto til spennende nye fortellinger og malerier, og maler bilder  du ikke tror du kan få til. Passer for deg som har malt litt fra før, og som ønsker et figurativt språk i bildene dine. Les mer og meld deg på her.

Malekurs for barn og ungdom i vinterferien.

Vi tilbyr også kurs for barn og ungdom. Både Kreativt Maleri og Tegnekurs. Disse kursene er lagt tilrette for det alderstrinnet barna/ungdommene er på, og i tillegg blir hver elev fulgt opp av læreren i forhold til nivå. Kursene går i skolens vinterferie og i sommerferien. Ungdom kan også delta på våre tegnekurs på tre nivåer; Hånden som ser. Ta kontakt med skolens kontor for spørsmål om andre kurs for den enkelte ungdom. Les mer og meld deg på her.

Månedens videotips. Se inspirerende videoer i skolens liste på youtube.

Å se valører og å finne riktig valør som beskriver form og rom kan være vanskelig, men er nødvendig kunnskap både for deg som vil arbeide figurativt og for deg som arbeider abstrakt. Månedens videotips handler nettopp derfor om dette. Du kan se video 1 her. Lenger ned i videolisten ligger også del 2 om dette emnet.

Med ønsker om en kreativ november.

Anette Hatlen, faglig leder Nydalen kunstskole.

Kommentarer er stengt.