Finn din kunstneriske stemme

Finn din kunstneriske stemme
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Kurset fungerer som et utgangspunkt for en kunstnerisk utvikling, enten du er nybegynner, har malt litt eller mye, men aldri helt fått tak i hvem du er i forhold til dette, eller du har vokst fra det utgangspunktet du engang hadde.  Kurset har vært en del av skolens faste kurs i mer enn 20 år og danner et viktig fundament for at elevene finner sitt personlige uttrykk i kunsten.

På kurset ledes du gjennom en prosess, fra intuitivt arbeid i linje, stoff og form, til billedprosesser der det som vokser i deg settes i bevegelse og utvikling.  Dette er en fascinerende reise der din indre og ytre virkelighet møtes, der refleksjon og samtaler åpner opp for større forståelse for det fundamentet som ligger til grunn for alt skapende arbeid.

Kveldskurs, sommerkurs og helgekurs

Kurset går både som kveldskurs, sommerkurs og helgekurs. Kveldskurset og weekendkurset er omtrent det samme, litt mer tid til prosessarbeid på kveldskurset. Weekendkurset er en forkortet utgave.

Kurset passer for

Kurset passer for alle og krever ingen forkunnskaper. Det kan tas før man starter kursrekken Kreativt Maleri, men det er også et fantastisk kurs å ta før du starter på Veiledningsgruppen.  Da vil du danne et flott utgangspunkt for en faglig og personlig kunstutvikling.  Uansett hvor du er i din kunstneriske prosess er dette kurset som gir deg mer selvinnsikt, ny energi og inspirasjon for videre kunstarbeid.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema

Finn din kunstneriske stemme, helgekurs 14-16. sept 2018

Tid: Fredag 18:00-21:00, lørdag og søndag 10:30-17:00

Pris: Kr. 2600,- inkl materiale

Lærer:
Siv Rutgerson

Finn din kunstneriske stemme, helgekurs 2-4. nov 2018

Tid: Fredag 18:00-21:00, lørdag og søndag 10:30-17:00

Pris: Kr. 2600,- inkl materiale

Lærer:
Kristine Lund

Påmelding kurs

  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Betaling
    Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
    Betaling med gavekort
    Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.

Kommentarer er stengt.