Malekurs og tegnekurs

Malekurs og tegnekurs
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Dette er kurs både for deg som ønsker en grunnleggende opplæring i tegning og maling, og for deg som vil fordype deg i faget. Vi har korte kurs som går på helg, 5 ganger om kvelden eller formiddagen, og vi har også semesterkurs som går en gang i uken over 10 uker, enten på kvelden eller formiddagen som starter i september eller januar. Og sommerkurs som går over en eller to uker.

Malekurs

Malekursene er lagt opp som temaundervisning og prosessarbeid med stort fokus på kreativitet, utfoldelse og tilstedeværelse. Her utvikler du faglig kunnskap, sanselighet og en personlig og utforskende holdning til kunst og det skapende. Oppgavene er byggesteiner som gradvis utvikler din kunnskap innen maleteknikk; farge, strøk, flate, form, linje og lys. Alle kursene inneholder også noe tegning, da dette er en forutsetning for å forstå maleri.

Tegnekurs

Tegning er grunnlaget, vi tegner i dag som et fritt kunstnerisk uttrykk og vi tegner når vi maler. Vi tegner figurativt og vi tegner abstrakt. Kursene legger derfor vekt på en fri utfoldelse kombinert med solid håndverksmessig kunnskap, slik at du kan bruke tegningen som en del av ditt maleri eller som selvstendig kunstuttrykk.  Tegning er i dag et stort tema som rommer alt fra figurativ klassisk beskrivelse av form, lys og rom til landskapstegning, veggtegning, eksperimentering og tilstedeværelse.

Kommentarer er stengt.