Sommerskole 2 uker

Sommerskole 2 uker
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Gjennom 2 intense uker får du en grundig innføring i de grunnleggende prinsippene i tegning og maling: Tegning og uttrykk, komposisjon, lysatmosfærer, fargeblanding, farge som form og rom, fargeklanger, strøk og billedflate, personlig fortolkning og kreativitet.

Gjennom en kontinuerlig prosess av faglige innfallsvinkler, sanselig utvikling og leken eksperimentering lærer du om hvordan bildet består av en rekke komponenter og hvordan du selv kan velge å sette sammen forskjellige kvaliteter for å uttrykke deg og skape egne bilder. Vi legger vekt på å utvikle et lekent, forskende og upretensiøst forhold til tegning og maling uten fokus på resultat og prestasjon.

Kurset passer for

Kurset passer for alle som vil lære tegning og maling fra grunnen av. Også du som har malt litt før vil ha stor glede av kurset. Og det er midt i blinken for deg som tror at du ikke kan!

Kurset er en utvidet utgave av kurset Maleri, nivå 1 som går som 10 ukers kurs kveld og formiddag. Når du har gått sommerskolen er du godt kvalifisert til å gå videre på Maleri, nivå 2.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema. Ny sommerskole settes opp sommeren 2019.

 

KURSKALENDER

Sommerskolen med oppstart mandag 6. juli 2020

Tid: Mandag tom fredag fra kl. 09:30-16:00. 2 uker.

Pris: Pris 8900,- inkl. alt materiale.

Lærer:
Beatrice Guttormsen

Påmelding Sommerskolen kr. 8900,-

  • Pris: Kr 8.900,00
    Personvernlovgivning (GDPR) pr 1. juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og våre fordypningsstudier. Som registrert elev vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.