Tegnekurs I-III

Tegnekurs I-III Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Semesterkursene våre går en gang i uken over 10 uker og gir en solid opplæring i tegning og kreativitet med utvikling av dine faglige og håndverksmessige kunnskaper og dine evner til å se og sanse.

Det er viktig å velge et kurs som passer til ditt faglige nivå. Disse kursene har trinn som er tilrettelagt for nybegynnere, viderekommende og erfarne. Tegnekurs som går over 10 uker gir en solid opplæring i tegning og som bygger opp en helhetlig forståelse både for det håndverksmessige og den kunstneriske bruken av tegning i dag. Målsetningen er at du skal føle trygghet og glede ved å bruke tegningen som selvstendig uttrykk eller som del av ditt figurative maleri.

Se også Pedagogikk og undervisning.

 

Tegning I “Hånden som ser” – Tegnekurs for nybegynnere

Kurset vil åpne opp for å benytte tegningen som studie, grunnlag for figurativt maleri og eget kunstuttrykk. På kurset vil du lære å bruke forskjellige motiver – fra portrett og levende modell til landskap, samtidig som du lærer om ulike måter å tegne motivene på.

 

Tegning II “Hånden som ser” – Tegnekurs for viderekommende

Tegning for videregående baserer seg på at deltagerne har tatt nybegynnerkurset eller har tilsvarende bakgrunn i tegning. På kurset utvikles din tegning ytterligere gjennom fordypning i tegnestudier der linje, for, lys og proporsjoner står sentralt. Her benyttes levende modell og andre konkrete motiver.

 

Tegning III “Hånden som ser” – Tegnekurs for erfarne

Tegnekurs for erfarne baserer seg på  at deltagerne har tatt nybegynner og videregående kursene eller tilsvarende bakgrunn i tegning. Kurset er et dypere dykk inn i såvel studie av menneskekroppen og levende modell som samtidsorientert figurativ tegning. Du lærer om ulike teknikker og innfalsvinkler til det figurative som akt, fotoprojisering, collage, tusjlavering, kull og blyant.

 

Se alle kommende semesterkurs i tegning

Kommentarer er stengt.