Nyhetsbrev september

Forfatter: Publisert: Kategori: Aktuelt, Hva skjer på skolen

Nyhetsbrev for september

Da er sommeren på hell og høsten er i gang. Det har startet 4 nye klasser som allerede er godt i gang på vår billedkunstutdannelse. Det er veldig gøy å få med 46 nye elever som er så klare til å lære masse nytt. Det blir helt sikkert 2 veldig spennende år.

Vi har også 4 klasse på 2året, så de er godt i gang med prosessen. I tillegg til 2 fulle klasser på Personlig Kunstsutvikling og 1 nye klasse på Fordypningsår.

Hvis dere lurer på noe praktisk rundt skolehverdagen, kontakte Lise Kristin på vårt hovednummer, 47471940. Telefontid er 0900-1600 mandag til fredag. Eller mail: kontor@nydalenkunstskole.no

Vi ønsker alle våre elever lykke til med semesteret.

Her er 2 forslag til elever spå billedkunstutdannelsen som vil jobbe litt ekstra:

Croquis uten lærer, fredag ettermiddag fra 16 september. 5 fredager før jul.

Les mer og påmelding her

Workshop i ulike temaer, søndag formiddag. 3 ganger totalt før jul.

Les mer og påmelding her

0404-Elevarbeid-Nydalen-Kunstskole--0022

Fordypningsår – Nytt i høst

Fordypningsåret er ett påbygningsår til vår billedkunstutdannelse. Dette året går over 2 dager i uken fra kl 0930 til 1330 og ateliertid etterpå slik som billedkunstutdannelsen. Meningen med dette kurset er at de som ønsker mer fordypning etter ferdig 2 år, kan få muligheten til dette. Siden dette er ett helt nytt kurs, skal vi følge elevene litt i løpet av året. I år er det Heidi Øiseth som er hovedlærer.

Les mer om innholdet her

Kreativt Maleri for barn i høstferie

Vi setter opp malekurs for barn 10 til 14 år i høstferien. Mandag 3 oktober tom fredag 7 oktober fra kl 1000 – 1600 hver dag.

Pris 3000,- inkl alt materiale. Lærer er Heidi Marie Wien.

Litt om kurset

Terskelen for å begynne å male kan være høy, og det er av avgjørende betydning at barna ledes inn i en konstruktiv prosess der de blir ivaretatt ut fra sine forutsetninger, og der de lærer å forholde seg til maling, pensler og annet utstyr.
Barna blir ledet igjennom grunnleggende kunnskap om farge og strøk, collage og komposisjon, stofflighet og flateuttrykk, linje og iakttakelse, og lærer å utvikle dette til sine egne motiver. Alt skjer innenfor en ramme av kreativ utfoldelse og leken eksperimentering. Kurset er lagt opp som en liten ”kokebok” hvor barna steg for steg lærer det de trenger for å komme i gang med malingen.
På alle skolens kurs benytter vi akrylmaling. De lærer derfor mye om akrylteknikk og håndverket knyttet til dette på alle kursene.
Kurset er et ypperlig sted å starte for barn som aldri har malt før og som ønsker å få et innblikk i hvordan du maler bilder. Vår intensjon er at barna skal kunne ta med seg inspirasjon, kunnskapen og erfaringene hjem og fortsette den kreative prosessen. Mange nybegynnere som går kurset kjøper vår startpakke med maling, pensler, staffeli og maleplate for å fortsette hjemme.

Påmelding her

3 helgekurs 16 til 18 september

Det er alltid inspirerende å gå på ett helgkurs på høsten. Vi tilbyr 3 forskjellige kurs denne helgen. Kursene går fredag 1800-2100, lørdag og søndag 1030-1700. Pris 2400,- inkl alt materiale.

Tegne portrett (nytt kurs i fjor). Les mer og påmelding her

Kreativt Maleri (nybegynnerkurs). Les mer og påmeldning her

Finn din kunstriske stemme (passer for alle nivåer). Les mer og påmelding her

Følg oss på facebook: https://www.facebook.com/nydalenkunstskole/

Vi har passert 2100 likes som var målet for siste konkuranse. Torill Sire på Personlig Kunstutvikling vant premien med tegnesaker til en verdi av 500kroner. Gratulerer.

Følg med for andre konkuranser og informasjon om skolens tilbud som kommer i løpet av høsten.

Kommentarer er stengt.