Undervisningsprogram

Undervisningsprogram Forfatter: Publisert: Oppdatert:

På Nydalen Kunstskole kan du ta Billedkunstutdanning og etterutdanning, eller gå på både malekurs og tegnekurs en kveld eller en formiddag hver uke, over en helg, eller gjennom en uke til to uker om sommeren.

Billedkunstutdanning, påbygnings- og fordypningsstudier og fordypningsprogram.

Nydalen Kunstskole tilbyr både utdanning og en rekke kurs. Den to-årige Billedkunstutdanningen går enten på dagtid, to ganger i uken eller over 10 helger pr. år. Etter dette kan du ta ett-årig påbygningsstudium (to dager i uken eller over 10 helger), Personlig Kunstutvikling (en dag i uken eller på helg) eller ett av våre veiledningsprogram. Nye dag- og helgeklasser klasser starter høsten 2019. Opptak begynner i begynnelsen av februar. Ta kontakt med administrasjonen på tlf 47 47 19 40 (mandag og tirsdag, eller torsdag mellom 11-13:00) eller pr. epost til admin@nydalenkunstskole.no om det er noe du lurer på.

Sommerkurs

Vi har et stort sommerkursprogram med kurs både i fellesferien, før og etter. Her er det også tegnekurs for ungdom før skolestart. Kursene varer fra mandag til fredag, hver dag kl. 09:30-16:00. Vi holder vi til i grønne omgivelser, og vi har tid til et svalende bad på badeplassen like ved når været er varmt. Sommerkursprogrammet blir lagt ut 1. desember .

Kurs en gang i uken

Vi har et solid kursprogram med malekurs og tegnekurs både om kvelden og på dagtid. Semesterkurs som går over 10 uker starter i januar og september. Formiddag: 09:30-12:30 og kveld: 18:00 – 21:00. Egen tid rett etter kurset, 1 1/2 time. På vårparten, etter påske, setter vi også korte emnekurs som går en gang i uken over 5 uker. Disse legges ikke ut før i desember. I mellom velkommen til semesterkurs og helgekurs.

Helgekurs

Helgekursene tilsvarer de korte kursene på 5 ganger og varer fredag kl. 18 – 21, lørdag og søndag kl. 09:30 – 16:00.

Kommentarer er stengt.