Undervisningsprogram

Undervisningsprogram Forfatter: Publisert: Oppdatert:

På Nydalen Kunstskole kan du ta Billedkunstutdanning og etterutdanning, eller gå på både malekurs og tegnekurs en kveld eller en formiddag hver uke, over en helg, eller gjennom en uke til to uker om sommeren.

Billedkunstutdanning, fordypning og veiledning

Nydalen Kunstskole tilbyr både utdanning og en rekke kurs. Den to-årige Billedkunstutdanningen går enten på dagtid, to ganger i uken eller over 10 helger pr. år. Etter dette kan du ta 3. året (to dager i uken eller over 10 helger), Personlig Kunstutvikling (en dag i uken eller på helg) eller Ateliergruppe med veiledning. Nye dag- og helgeklasser klasser starter høsten 2020. Opptaket åpnes i begynnelsen av februar. Ta kontakt med administrasjonen på tlf 47 47 19 40 (mandag og tirsdag, eller torsdag mellom 11-13:00) eller pr. epost til admin@nydalenkunstskole.no om det er noe du lurer på.

Sommerkurs

Vi har et stort sommerkursprogram med kurs både i fellesferien, før og etter. Her er det også tegnekurs for ungdom før skolestart. Kursene varer fra mandag til fredag, hver dag kl. 09:30-16:00. Vi holder vi til i grønne omgivelser, og vi har tid til et svalende bad på badeplassen like ved når været er varmt. Sommerkursprogrammet blir lagt ut 1. desember .

Kurs en gang i uken

Vi har et solid kursprogram med malekurs og tegnekurs både om kvelden og på dagtid. Semesterkurs som går over 10 uker starter i januar og september. Formiddag: 09:30-12:30 og kveld: 18:00 – 21:00. På vårparten, etter påske, setter vi også korte emnekurs som går en gang i uken over 5 uker. Disse legges ikke ut før i desember. I mellom velkommen til semesterkurs og helgekurs.

Helgekurs

Helgekursene omfatter det samme programmet som de korte kursene på 5 ganger, men går på helg og varer fredag kl. 18 – 21, lørdag og søndag kl. 09:30 – 16:00.

Utstyr

På skolen får du tilgang til alt utstyret du trenger til undervisningen, men vi anbefaler alle våre elever å ha tilgang til et minimum av utstyr til hjemmearbeid mellom undervisningsøktene. Undervisningen på skolen er prosessorientert – og når man jobber med oppgaver og innfallsvinkler bevisstgjøres man og det åpnes en del nye dører og ideer, som vi tenker på som materiale til senere arbeid. Derfor bør elever alltid ha en skissebok, ikke alt for langt unna, blyanter med forskjellig mykhet (B-serien), kull og knetgummi. Et lite sett av primærfarger og noen pensler i forskjellige størrelser.

Se forslag til; tegneutstyr

Se forslag til; maleutstyr

Kommentarer er stengt.