SØKNAD PKU (Personlig kunstutvikling) – FÅ plasser igjen

SØKNAD PKU (Personlig kunstutvikling) – FÅ plasser igjen
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

PKU er et fordypningsår for de som har gjennomført Billedkunstutdanningens 3. år eller har tilsvarende bakgrunn fra annet lærested. Det er etter den felles skoleringen det virkelig begynner å skje og all læringen transformeres til et nytt nivå. Det er nå ditt kunstneriske arbeid virkelig formes og din bevissthet rundt ditt prosjekt modnes.

Faglig innhold

Som deltaker i PKU-gruppen loses du gjennom en prosess der du bevisstgjøres rundt ditt eget ståsted. I begynnelsen jobber du med å identifisere din intensjon og deretter starter en reise der læreren med solid faglig tyngde følger deg gjennom en faglig og håndverksmessig utvikling. Du får tydelig og direkte veiledning på faglige kvaliteter og muligheter innenfor ditt kunstneriske arbeid.

Gjennom året får du rikelig tid til å forske i eget materiale gjennom flere temaer som Serielt arbeid, Big Painting og utvikling av Portfolio. I tillegg avholder hver enkelt en kunstnerpresentasjon om en utvalgt kunstner som er relevant for eget prosjekt. Felles gjennomgang av deltagernes prosjekter og arbeid underveis vil gi deg innsikt i kunsten langt ut over ditt personlige ståsted. Slik blir deltakerne godt kjent med hverandre og danner samtidig grunnlag for gode og faglige miljøer og for videre samarbeid etter endt undervisningstid på skolen. Deltagerne tilbys å avholde egne utstillinger i skolens galleri i foajeen i Arups gate 5. Mer informasjon Galleri Minneparken. 

Høsten 2022 

  • Daggruppe, med Heidi Øiseth: Mandager fra kl. 09:30-13:30 med undervisning. Ateliertid fra kl.13:30-16:00 KUN 3 PLASSER IGJEN
  • Helgegruppe, med Anne Ingeborg Biringvad: 5 helger i løpet av ett skoleår. 2 helger på høsten og 3 helger på våren. Helger høsten 2022: 23. til 25. september og 18-20. november. Datoer for våren publiseres her FULLT

Opptak til PKU finner kun sted etter individuell vurdering.

Søkere må kunne dokumentere tilsvarende bakgrunn som billedkunstutdanningens samt 3. året hos oss og bes fremsende CV/Credo, pr. epost til admin@nydalenkunstskole.no samt 3-5 foto av nyere arbeider/prosjekter.

 

 

 

 

 

 

 

Søknad med kontrakt PKU

1Velg ønsket undervisningstid/gruppe
2Personalia
3Hensikt og motivasjon for å søke
4Studiekontrakt og aksept av betingelser
5Innbetaling av oppstartsgebyr

Kommentarer er stengt.