Personlig Kunsutvikling og veiledningsgruppen for høsten 2015

Forfatter: Publisert: Kategori: Aktuelt, Hva skjer på skolen

Nå ble utstillingen for avgangsåret i billedkunstutdannelsen avsluttet søndag kveld og det ble en suksess. Utstillingen var nydelig satt opp, mange besøkende og salget gikk kjempe bra. Som Anette Nøsterberget sa i talen ved åpningen: " Det er nå det begynner " I tillegg kom kunngjøringen fra Galleri Ramfjord om hvem som går videre til 2 juryering for stipendutstillingen 2015. Vi er stolte og glade på vegne av 6 tidligere elever på Nydalen Kunstskole som alle har tatt Billedkunstutdanningen og Personlig Kunstutdanning nå markerer seg på Galleri Ramfjords Stipendutstilling. Kunstnerne er: Lise Myhre, Camilla Dahl, Beatrice Guttormsen, Margrethe Kvalheim, Trudy Wigand, Hjørdis Eg Henriksen og Tove Judith Næverdal (lærer ).

 Lærerne for Personlig Kunstutvikling og veiledningsgruppene:

Heidi Øiseth:

Heidi er en av våre mest erfarne lærere og har undervist ved skolen siden 1999. Hun jobber selv som billedkunstner, er medlem vav NBK, Lnm, BOA og Tegnerforbundet. Hun har gått på Nydalen Maleskole, Oslo Tegne og Maleskole og fått privatundervisning av mange kjente kunstnere. Hun har deltatt på mange viktige og store utstillinger som Østlandsutstillingen, Tegnebiennalen og Høstutstillingen. Østlandsutstillingen deltar hun på også i år i Galleri LNM.Denne utstillingen er det mulig å se i disse dager.

Som kunstfaglig pedagog er hun utsøkt i sin evne til å se den enkelte elev og til å levere faglig kompetanse og forståelse til det språket og den fortellingen du som elev har behov for å utvikle. Hun jobber med elevene i forhold til deres egen prossess, lærer de å se egne kvaliteter og utvikler evnen til å se komposisjon .Hennes elever utvikler sitt eget språk , alt fra sanselighet, følsomt og tilstedeværende,  ekspressivt eller figurativt, med stort fokus på det faglige.PKU gruppene jobber med serielle arbeider, big painting, tegning og kunstforståelse, men alt med utgangspunkt i å videreutvikle elevens påbegynte billedspråk og individualitet.

Se også hennes egne nettsider www.oiseth.net.

 

Påmelding:

Personlig Kunstutvikling onsdager på dagtid

Veiledningsgruppe fredager på dagtid

Veiledningsgruppe på utvalgte lørdager på dagtid

Janicke Schønning:

Janicke er en av våre mest kompetente lærere. Hun er både utøvende billedkunstner og lærer og har en 3-årig faglærerutdanning i estetiske fag fra Høgskolen i Oslo,  en Bachelor of Fine Art fra Central St Martins College of Art i London og en Master i Kunstfag fra Kunsthøyskolen i Oslo. Hun har undervist ved Nydalen Kunstskole siden 2007. Som lærer er Janicke opptatt av at elevene skal gjøre sine egne erfaringer og fine sitt tema, og lære å forstå hvordan det visuelle språket fungerer. Hun er en sann pedagog og ble “headhuntet” til Nydalen kunstskole grunnet en stor artikkel i Aftenposten om hennes pedagogiske kunstarbeid på Tegning, form og farge. Hennes styrke er observasjon i tegning og maleri, figur og landskap. Hun formidler en dyp entusiasme for kunstfaget.

Se også hennes egen nettsider www.janickeschonning.net

Påmelding:

Personlig Kunstutvikling onsdager på kveldstid

Kommentarer er stengt.