Ateliergruppe med veiledning (AGV) – 2 plasser igjen

Ateliergruppe med veiledning (AGV) – 2 plasser igjen
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Dette er et tilbud til dem som er etablert og som ønsker å utvikle seg videre innenfor rammen av sitt eget prosjekt.

Målsetting og innhold

Deltagerne i skolens veiledningsprogram får hjelp til å videreutvikle sitt kunstneriske potensial og til å se med profesjonelle øyne på sitt eget arbeid. Her vil deltagerne jobbe med arbeider og veiledes med utgangspunkt i egne egne prosjekter. Gruppene ledes av våre mest erfarne lærere, som i denne sammenhengen fungerer både som coach og støttespiller for å løfte deltagernes arbeider og kunstneriske prosjekt til et mer profesjonelt nivå.

Samspillet med de andre deltagerne i gruppen er vesentlig. Veileder vil derfor legge opp felles gjennomgang på en slik måte at alle deltar engasjert i de andres prosjekter og gjennom dette utveksler erfaringer, reflekterer rundt andres og eget ståsted og om kunst generelt.

Veiledningsgruppene fungerer samtidig som miljøutviklingsprosjekt der deltagerne seg i mellom utvikler en forståelse for de andre deltagernes kunstprosjekt og med mulighet til å skape egne utstillingsgrupper eller andre kunstneriske samarbeidsprosjekt.

Opptakskravet er enten at du allerede er etablert, har gjennomført Billedkunstutdannelsens 3. år, og/eller Personlig Kunstutvikling, eller tilsvarende. Før oppstart er det fint om deltagerne har reflektert over eget ståsted, har en etablert portefolio og har gjort seg noen tanker om hva de ønsker ut av veiledningen videre.  I løpet av veiledningsåret tilbys deltagerne å avholde utstilling i C-14, et galleri på Frogner som drives av skolen. Mer informasjon om C-14, finner du her.

Maksimalt 10 deltakere i gruppene.

For undervisningsåret 2020/2021 er følgende grupper satt opp:

 • Ateliergruppe hver mandag (2 plasser igjen) eller fredag (FULLT), fra kl. 09:30-12:30, med oppstart 24. og 28. august.
 • Ateliergruppe på helg med 5 helgesamlinger (1 plasser igjen). To helger på høsten og tre på våren. 18-20 sept, 13-15 nov. Våren 2021: 15-17 januar, 12-14 mars, 4-6 juni. Fredag fra kl. 18:00-21:00. Lørdag og søndag fra kl. 10:00-17:00.

Ateliergruppe med veiledning, mandager med oppstart mandag 24 august 2020 - FULLT

Tid: Mandag fra kl. 09:30-13:30. Ateliertid fra kl. 13:30-16:00 uten lærer.

Pris: Pris: 9 750,- per semester. 750,- i adm. gebyr 1.semester. Materiale inkludert. (ikke lerret)

Lærer:
Heidi Øiseth

Ateliergruppe med veiledning på helg med oppstart 18 september 2020 - kun 1 plass igjen

Tid: Fredag fra kl. 18:00-21:00. Lørdag og søndag fra kl. 10:00-17:00

Pris: Pris 9250,- per semester. 750,- i adm.gebyr 1.semester. Alt materiale inkl. (ikke lerret)

Lærer:
Heidi Øiseth

Påmelding kurs

  Personvernerklæring (GDPR) pr. 1 juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og fordypningsstudier. Som registrert kursdeltager vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til en hver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
 • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
 • Betaling
  Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
  Betaling med gavekort
  Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.