Veiledningsgruppe en gang hver måned

Veiledningsgruppe en gang hver måned
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Dette er et tilbud til dem som har tatt Billedkunstutdannelsen og Personlig Kunstutvikling, allerede er etablert eller som har tilsvarende utdanning fra annet lærested. Hvis du har utdanning fra andre kunstskoler eller kvalifiserende praksis, må du redegjøre for dette på påmeldingsskjemaet og sende oss foto av noen av dine arbeider.

Målsetting og innhold

Deltagerne i Veiledningsgruppen får hjelp til å videreutvikle sitt kunstneriske potensial og til å se med profesjonelle øyne på det arbeidet som den enkelte gjør i sitt eget atelier. I veiledningsgruppen er hovedfokuset rettet mot gjennomgang av deltagernes arbeider og samtaler rundt hver enkelts kunstprosjekt.

Lærer fungerer i denne sammenhengen som coach og støttespiller for å løfte deltagerne til et enda mer profesjonelt nivå. Samspillet med de andre deltagerne i gruppen er også vesentlig. Veileder vil derfor legge opp gjennomgangene på en slik måte at alle deltar engasjert i de andres prosjekter og gjennom dette utveksler erfaringer og lærer mer om kunst.

Veiledningsgruppene fungerer også som miljøutviklingsprosjekt der deltagerne seg i mellom utvikler en forståelse for de andres kunstprosjekt og mulighet til å skape egne og nye utstillingsgrupper ut fra dette.

Opptakskravet er at du har tatt Billedkunstutdannelsen og Personlig Kunstutvikling, eller at du har har tilsvarende utdanning fra annet lærested.

Maksimalt 12 deltakere i gruppen.

Kommende kurs og påmelding

Veiledningen er en gang hver måned, tilsammen 10 ganger i året.

Nye veiledningsgrupper starter i slutten av august 2019.

Veiledingsgruppe, 1 gang i mnd med oppstart fredag ettermiddag, 14 sept 2018. FULLT

Tid: Fredag kl.1300-1700. Uke 37,41,44 og 48.

Pris: 6900,- for alle 10 ganger, høst og vår

Lærer:
Heidi Øiseth

Påmelding Veiledningsgruppe

    Personvernerklæring (GDPR) pr. 1 juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og fordypningsstudier. Som registrert student vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til en hver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Behandling av påmelding Når vi har mottatt din påmelding og ser at den oppfyller opptakskravene sender vi deg bekreftelse og betalingsdokumenter.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.