Nyhetsbrev april 2017

Vi har Åpen dag på skolen 24.april, vårkursene begynner etter påske, og informasjon til elever om hovedoppgavene.

nydalen-kunstskole-karusell-20110707-14-13-04

Åpen dag 24.april

Åpen dag på Nydalen Kunstskole er en dag hvor du kan besøke skolen for å se lokalene, få mer informasjon om skolen og vår pedagogikk. Mandag 24.april er spesielt rettet mot de som ønsker mer informasjon om vår deltidsutdannelse innen billedkunst.

Dette studiet passer for de fleste, enten du vil utvikle deg videre som kunstner, ha kunst som en hobby eller du ønsker et studie som er knyttet til prosessjobbing og selvutvikling. Siden studiet er kun deltid, går det fint an å kombinere med jobb eller andre prosjekter.

Vi setter opp nye klasser fra høsten 2017. Klassene er enten på dagtid, kveldstid eller som moduler i helger. Det er maks 14 elever i hver klasse. Søknadsportalen er åpen, og klassene fylles allerede.

Du kan lese mer og søke her.

Hovedoppgaver på Billedkunstutdannelsen. Viktig info til studenter.

På Billedkunstutdannelsen er elevene i gang med å arbeide seg inn i årets hovedoppgaver. Førsteklassene og andre klasse dag og kveld er allerede i gang. De skriver, skisser, planlegger, undersøker og utforsker.  Noen elever velger å bruke denne tiden til å arbeide med et faglig tema de ønsker å mestre bedre, andre velger å ta utgangspunkt i et tema som interesserer eller berører dem på et mer personlig plan. Felles for alle er at de nå har rom til å fordype seg, og stå i en arbeidsprosess og et tema, over noe mer tid enn ellers i året.

Helgen 7-9.april har 2.klassene 2M og 2N modulsamling hvor denne prosessen sparkes i gang. Husk å ta med bøkene/permene deres, og ta gjerne med Laptop/ipad til bruk i innhenting av informasjon. Det blir også mulighet til å dra ut for å skaffe materiell for den som ønsker dette.

Hovedoppgavene presenteres på elevenes utstilling i juni. Mer om dette kommer i neste nyhetsbrev.

Kveldsklassene har atelierhelg 21-23.april. Dere har da klasserommene Rotkho og Kahlo til rådighet. Veiledningsgruppen bruker klasserom Hertervig. Søndag 23. kan kveldsklassene også bruke dette rommet.

Vårkursene starter uken etter påske.

Denne uken oppsummeres og avsluttes semesterkursene. 12 uker hvor elever har arbeidet på forskjellige nivåer i maleri eller tegning, har gitt flotte resultater. Uken etter påske kan vi tilby flere korte kurs over 5 uker for deg som tenker det er for lenge å vente til høstsemesteret i september. Disse kursene passer også for deg som er nysgjerrig på våre studieløp, eller for deg som ønsker å fordype deg ekstra i hovedoppgaveperioden. Noen av disse kursene har noen ledige plasser fortsatt. Du kan lese mer om kursene her.

 

En lys og fin april ønskes til både nåværende, tidligere og fremtidige elever.

Anette Hatlen

Anette Hatlen, Faglig leder

Kommentarer er stengt.