Undervisning i M15

Undervisning i M15
Forfatter: Publisert:

Tanken bak å legge undervisningen i 3.klasse til et eget lokalet er at elevene nå skal vende seg mer utover og mot omgivelsene sine for å kunne se sitt eget kunstnerskap mer i kontekst. Derfor synes Nydalen Kunstskole at det å ha eget sentralt beliggende lokale gir bedre muligheter for å besøke kunstnersteder i og etter undervisningstiden. Lokalet er også mer egnet for visning av arbeider som i seg selv er et vesentlig emne på 3. året. Det er også tilpasset de øvrige emnene man skal jobbe med på 3. året mtp at man begynner semesteret med skisser og studier, for deretter å jobbe mer med ide- og refleksjonsarbeid før det avsluttende prosjektet til våren.

 

Rent praktisk skal elevene jobbe oppe, men har starter undervisningen og har pauser og individuelle veiledningssamtaler nede. Det vil alltid være litt tid som går med i oppstarten av semesteret før man finner seg ordentlig til rette på nytt sted – og kommer inn i nye rutiner. Derfor har vi satt opp en rask oversikt under som forhåpentligvis kan lette litt på overgangen til et nytt lokale for våre elever.

Oppstart og innkjøring i M15:

  • Elever kan komme inn i lokalet tidligst et kvarter før undervisningsstart slik at lærer kan få litt tid til å gjøre i stand det som trengs før oppstarten nede.
  • Når dere så kommer ned er det fint om dere får hengt fra dere og funnet frem det dere trenger av utstyr fra bokser og slikt litt raskt, slik at undervisningen kan starte ved bordet nede kl. 09:30. Husk at dere har faste staffelier/stasjoner oppe.
  • Når alle er klare til å jobbe trekker klassen opp til hver sin stasjon ved staffeliene oppe. Lærer styrer bruken av underetasjen i forhold til veiledning og pauser.
  • Husk at dere har faste staffelier/stasjoner oppe, men kan bytte arbeidsstasjoner internt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer er stengt.