Nyhetsbrev mai 2017

Forfatter: Publisert: Kategori: Aktuelt, Billedkunstutdanning på deltid, Hva skjer på skolen, Utstillinger

Nå skjer det mye fremover! Våren er kommet for fullt, også på Nydalen kunstskole. Det betyr arbeid med hovedoppgaver og forberedelser til utstillinger.

KomMaiDuSkjønneHektiskeProsess……

Hilde Honne Øvrebø

Mai er en ekstra hektisk måned hos oss. De korte vårkursene er i gang, sommerkursene fylles opp, og studentene på Billedkunstutdanningen jobber på spreng med å fullføre sine hovedoppgaver. Det er innadvendte blikk, konsentrerte grublerynker og fullt fokus hvor enn man snur seg. Men det er også latter, varm glede over å være i siget, støttende samtaler og klapp på skulderen. “Stå i voksesmertene”, “dette blir sååå bra”! Det modnes, reflekteres, velges, prøves. Og ikke minst så tegnes og males det med inderlighet, følsomhet og kraft. Jeg gleder meg enormt til å se alle prosjektene presentert på utstillingene.

Utstillinger

For med hovedoppgavene følger forberedelser til utstillinger. I år har kveldsgruppen i Personlig kunstutvikling sin utstilling tidlig. Men du kan fortsatt rekke det. De stiller ut på S9 Galleri i Sverdrupsgate 9 frem til og med 5.mai. Deretter følger daggruppen i Personlig kunstutvikling med utstilling 19-24.mai på Oslo Rådhus. Og så er det klart for en massiv utstilling i skolens lokaler 10 og 11 juni. Da er det studenter på Billedkunstutdannelsen som stiller ut prosjekter de har fordypet seg i denne våren.  Her vil du som vanlig se en stor variasjon i uttrykk, en blanding av solid gjennomarbeidede bilder og rå skisser. Ta deg gjerne tid til å fordype deg i de mange bøkene/permene som forteller om den enkeltes prosjekt og prosess.

Nye kurs og klasser fylles opp fortløpende.

Påmeldingene til sommerkursene er også godt i gang. Noen av kursene har få plasser igjen, så her kan det være lurt å ikke nøle for lenge hvis det er et spesielt kurs du ønsker deg.

Det samme gjelder Billedkunstutdannelsen. Her har klassen som skal studere i helger, kun en plass igjen per 3.mai og de andre klassene fylles fortløpende. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe angående dette studiet. Send epost til fagligleder@nydalenkunstskole.no, eller ring meg på 47 45 10 17. Telefontid 9-16, mandag-fredag.

Anette Hatlen, Faglig leder Nydalen kunstskole

Kommentarer er stengt.