Nyhetsbrev Juli 2015

Forfatter: Publisert: Oppdatert: Kategori: Aktuelt, Hva skjer på skolen

Nyhetsbrevene til Nydalen Kunstskole blir sendt ut 1 gang i måneden.

Kurs og utdannelse for høsten 2015:

Høstens nyheter er som følgende
Deltid Billedkunstutdannelsen kan tas som moduler over 4 helger på høsten og 6 helger på våren. Dette er supert tilbud for dere som bor utenfor Oslo og/eller hvis du jobber 100 % og synes det er for slitsomt med kveldsskole hver uke. Les mer her.
Vi fortsetter selvfølgelig også med denne samme utdannelsen 2 dager i uken (mandag/tirsdag eller onsdag/torsdag) eller 2 kvelder i uken (mandag og tirsdag)
Personlig Kunstutvikling på onsdag kveld. Mange elever har tatt Billedkunstutdannelsen på kveldstid og nå får dere muligheten til å gå videre på kveldstid.
Personlig Kunstutvikling er også mulig å ta på dagen onsdag eller torsdag.
Veiledningsgruppe 1 dag i uken. Dette er en gruppe som møtes fredager fra kl 0930 – 1330. Ateliertid etterpå. Dette kurset er for dere som tar eller har tatt Personlig Kunstutvikling. Kurset er bindende for 2 semestere.
Workshop lørdager: Nydalen Kunstskole skal ha totalt 5 lørdager i løpet av høsten 2015 med workshop med ulike temaer relatert til elever som ønsker å selge sin egen kunst. En workshop varer fra kl 1030- 1330 og pris pr lørdag er 450,- pr person.
Datoer og temaene er som følgende: 
29 aug: Sette mål og lage en plan
26 sept: Lage portofolie
31 okt: Salg og markedsføring
7 nov: Fotografere egen kunst
21 nov: Hvordan skrive gode søknader
Du melder deg på de lørdagene som er best for deg.
Semesterkurs over 12 ganger starter fra mandag 7 september

En solid opplæring i maling, tegning og kreativitet med utvikling av dine faglige og håndverksmessige kunnskaper og dine evner til å se og sanse. 12 ganger – kveld, formiddag eller ettermiddag.

Det er viktig å velge et kurs som passer til ditt faglige nivå. Disse kursene har trinn som er tilrettelagt for nybegynnere, viderekommende og erfarne.

Du kan velge mellom malekurs og tegnekurs, og meningen er at du skal kunne veklse mellom disse. Du kan for eksempel starte med Maleri for nybegynnere, fortsette med Tegning for nybegynnere og gå videre til Maleri for Viderekommende. Du kan alternativt først ta begge tegnekursene før du starter med maleri, eller ta malerkursene før du tar tegnekursene. I undervisningen benyttes kull, kritt, tusj, blyanter, akryl, pensler og solid papir som underlag. Du velger selv om du mot slutten av kursene vil bringe meg deg lerret for å anvende kunnskapen til ferdige malerier.

 

Helgekurs starter fra lørdag 4 september

Weekendkursene er korte kurs som omfatter fredag kveld og lørdag og søndag formiddag og ettermiddag. Det er ypperlig sted å starte for nybegynnere, og også verdifullt for viderekommende og erfarne som ønsker å fordype seg i et tema

Weekendkurs etter dato:

Dato Kurs
 4 til 6 sept Kreativt Maleri, nivå 1
 4 til 6 sept Finn din kunstriske stemme
 4 til 6 sept Tegning et fundament og et språk, nivå 1
 11 til 13 sept Tegning et fundament og et språk, nivå 2
 11 til 13 sept Kreativt Maleri, nivå 2
 23 til 25 okt Kreativt Maleri, nivå 1
 23 til 25 okt Mindfulnes maling
 23 til 25 okt Figurativt Maleri
 6 til 8 nov Kreativt Maleri, nivå 2
 6 til 8 nov Tegning et fundament og et språk
 27 til 29 nov Kreativt maleri, nivå 1
 27 til 29 nov Abstrakt maleri og teknikk
 27 til 29 nov Big painting

 

 

Andre nyheter

Bli kjent kvelder

Onsdag 19 august fra kl 1800 til 2130 blir “bli kjent” kveld for alle som begynner på billedkunstutdannelsen, 1 klasse. På denne kvelden blir det informasjon og presentasjon av oss som jobber på skolen. Og foredrag mm.

Torsdag 20 august fra kl 1800 til 2130 blir det “bli kjent” kveld med alle som skal gå 2 klasse på billedkunstutdannelsen og de som går på Personlig Kunstutvikling. Foredrag om prosess mm

Påmelding til disse kveldene sendes til charlotte@nydalenkunstskole.no.

Frist for påmelding er 10 august 2015

Blogg på vår nettside

Bloggen på vår nettside kommer i gang i løpet av høsten. Det er bare å følge med.

Oppussing

Vi pusser opp våre fantastiske lokaler i løpet av sommeren. Alle klasserommene får nymalte gulv og alle fellesarealene blir malt både på vegger og gulv. Her er klasserommet, Marc Rothko i 2 etasje ferdig.

Nydalen Kunstskole as | Gjerdrums vei 17 | 0484 Oslo | 47 47 19 40 | post@nydalenkunstskole.no

For å avbestille nyhetsbrev: Klikk her og send epost-meldingen som blir generert.

Kommentarer er stengt.