Kurskalender

Kurskalender Forfatter: Publisert: Oppdatert:

På Nydalen Kunstskole kan du gå på malekurs og tegnekurs en kveld eller en formiddag hver uke, over en helg eller gjennom en hel uke om sommeren.

2-årig Billedkunstutdanning

Nye dag- og helgeklasser klasser starter hver høst. Opptak for høsten begynner i begynnelsen av februar. Ny kveldsklasse starter i begynnelsen av januar og opptaket for klassen begynner i oktober. Ta kontakt med med administrasjonen på tlf 47 47 19 40 (mandag og tirsdag mellom 11-13:00) eller pr. epost til admin@nydalenkunstskole.no om det er noe du lurer på. 

Les mer og søk her

 

Sommerkursene starter opp i slutten av juni 2020

Vi har et stort sommerkursprogram med kurs både i fellesferien, før og etter. Her er det også tegnekurs for ungdom før skolestart. Kursene varer fra mandag til fredag, hver dag kl. 09:30-16:00. Vi holder vi til i grønne omgivelser, og vi har tid til et svalende bad på badeplassen like ved når været er varmt. Sommerkursprogrammet blir lagt ut 1. desember .

 Se hele sommerkurs programmet her

 

Semesterkurs

Vi har malekurs og tegnekurs både om kvelden og om formiddagen. Formiddag: 09:30-12:30 og kveld: 18:00 – 21:00.

Les mer om kurs semesterkurs her.

Utstyr

På skolen får du tilgang til alt utstyret du trenger til undervisningen, men vi anbefaler alle våre elever å ha tilgang til et minimum av utstyr til hjemmearbeid mellom undervisningsøktene. Undervisningen på skolen er prosessorientert – og når man jobber med oppgaver og innfallsvinkler bevisstgjøres man og det åpnes en del nye dører og ideer, som vi tenker på som materiale til senere arbeid. Derfor bør elever alltid ha en skissebok, ikke alt for langt unna, blyanter med forskjellig mykhet (B-serien), kull og knetgummi. Et lite sett av primærfarger og noen pensler i forskjellige størrelser.

Se forslag til; tegneutstyr

Se forslag til; maleutstyr

Kommentarer er stengt.