Hånden som ser – tegnekurs for nybegynnere

Hånden som ser – tegnekurs for nybegynnere
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Kurset vil åpne opp for å benytte tegningen som studie, grunnlag for figurativt maleri og eget kunstuttrykk. På kurset vil du lære å bruke forskjellige motiver - fra portrett og levende modell til landskap, samtidig som du lærer om ulike måter å tegne motivene på.

Å bli en god tegner er noe som kan læres av alle! Evnen til å se er viktigst og resten handler om øvelse. Og dette kurset har kreative innfallsvinkler, der det å kvitte seg med prestasjonsangsten er en del av øvelsene. Tegning er i dag ikke bare et studieverktøy og grunnlag for figurativt maleri, men også et selvstendig kunstuttrykk. Undervisningen er delt opp i flere temaer der du opplever et møte mellom klassiske, moderne og samtidige tegnemåter.

Kurset passer for

Kurset passer for nybegynnere og de som har tegnet litt fra før.

Kommende kurs og påmelding

Kurset går en gang i uken over 12 uker, kveldskurs og formiddagskurs.

Nye kurs starter i januar og september. Hvis du ønsker å mede deg på kurs som starter ellers i året, se vår kurskalender.

Hånden som ser - tegnekurs for nybegynnere, torsdag kveld 12 ganger, start 13. september

Tid: Torsdager kl. 18:00-21:00

Pris: Kr. 5900 inkl materialer

Lærer:
Lise Ivarson

Hånden som ser - tegnekurs for nybegynnere, fredag formiddag, 12 ganger, start 14. september

Tid: Fredager 09:30-12:30

Pris: Kr. 5900 inkl. materialer

Lærer:
Kristine Lund

Påmelding kurs

  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Betaling
    Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
    Betaling med gavekort
    Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.

Kommentarer er stengt.