Maleri for nybegynnere – Å lære er å oppdage

Maleri for nybegynnere – Å lære er å oppdage
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Maleri for nybegynnere er malerkunstens grunnleggende kokebok og ABC. Kurset gir deg en rekke erfaringer og oppdagelser av sanseligehet, kreativit og læring. Du introduseres til de grunnleggende byggestenene som maleriet består av som fargeblanding og fargelære, strøk og flatene i bildet, komponering og billedutvikling.

Det er her alt starter, i kunsten ABC.  Egentlig er det slik at vi kunstnere holder på med de samme byggesteinene enten vi er nybegynnere eller har holdt på i 40 år.  Det er noe helt basalt ved det en lærer på nybegynnerkursene.  Det er som de grunnleggende elementene i språket vårt.  Når du går inn i dette kan du få glede av kunst på alle nivåer, det hele handler om penselbruk, fargeblandinger, klanger, flater og komponering.  Så enkelt og så vanskelig.  Men på kurset «skreller vi vekk» alt unødvendig og gjør kompliserte ting forståelige på en kreativ måte. For å lære om maling, når du er helt nybegynner, er det lurt å starte i litt tegning, det handler om en upretensiøs tilnærming til observasjon og følsomhet i bruk av linjer, pensler, farger og utstyr.  Her tas du i hånden og får en skikkelig introduksjon og det legges vekt på tilstedeværelse og innlevelse i det du lærer og det du er. Du lærer mye om hvordan farger og flater bygger opp bildene dine og om hvordan du komponerer. Kursets siste del fokuserer på at du bruker alt du har lært, på en personlig måte, i et maleri. Kursets målsetning er at du får selvfølelse til og glede av å skape egne bilder.

Kurset passer for

Kurset passer for alle nybegynnere og deg som har malt litt fra før, for eksempel tatt Kreativt Maleri 1. Har du gått på andre tegne- og malekurs over litt tid er du kanskje klar til å starte på det videregående kurset, men da bør du ringe oss først for en prat slik at du ikke risikerer å starte på feil kursnivå. Det er uansett mye å hente av inspirasjon og læring på dette kurset og det danner et viktig fundament for videregående kurset.

Kommende kurs og påmelding

Kurset går en gang i uken over 12 uker, kveldskurs og fomiddagskurs.

Nye kurs starter i januar og september. Hvis du ønsker å mede deg på kurs som starter ellers i året, se vår kurskalender.

Maleri for nybegynnere, onsdag kveld, 12 ganger, start 12. september. FULLT

Tid: Hver onsdag klokken 18:00-21:00

Pris: Kr. 5900 inkl materialer

Lærer:
Kristine Lund

Maleri for nybegynnere, onsdag formiddag, 12 ganger, start 12. september. Kun 2 plasser igjen.

Tid: Hver onssdag klokken 09:30-12:30

Pris: Kr. 5900 inkl materialer

Lærer:
Cecilie Weiseth

Påmelding kurs

  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Betaling
    Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
    Betaling med gavekort
    Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.

Kommentarer er stengt.