Abstrakt Maleri – Å lære er å utvikle

Abstrakt Maleri – Å lære er å utvikle
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Maleri for erfarne er delt i to kurs slik at du nå kan fordype deg enten i det abstrakte eller i det figurative. På disse kursene blir du trenet i mer avansert forståelse av kunstfaget og du lærer å bruke deg selv, faget og kunsten mer aktivt. Dette er et semesterkurs som går en gang i uken over 10 uker på vår og høst.

På dette kurset beveger du deg fra den faglige plattformen på kursene for nybegynnere og videregående til fordypning og utvikling av det abstrakte maleri – basert på farge, flate, stofflighet, abstraksjon og abstrakt komposisjon samt akrylteknikk. I tillegg lærer du om hvordan bildet utvikler seg i prosess og i serier, og du lærer å bruke den fysiske virkeligheten og din kreativitet til å utvikle abstrakte komposisjoner.

På kurset benyttes collage, store ark og pensler. Du får en omfattende forståelse for hva det vil si å uttrykke seg gjennom bilder og blir presenter for en rekke kunstnere som maler abstrakt idag. Utvikling av en selvstendig tilnærming til bildet og et eget uttrykk står sentralt i kurset.

Kurset passer for

Kursene passer for alle som har tatt kurset Maleri for videregående. Hvis du har lang erfaring og konkret læring fra andre kurs/skoler kan du også ta disse kursene, men da må du ringe oss først for en prat slik at du ikke risikerer å komme på feil kursnivå.

Kommende kurs og påmelding

Her finner du siden for Maleri for erfarne – fokus på det figurative.

 

PÅMELDING

 

Abstrakt maleri og teknikk, sommerkurs med oppstart mandag 29 juni 2020.

Tid: Mandag tom fredag fra kl. 09:30-16:00. 1 uke

Pris: Pris 5400,- inkl materiale og 1 lerret, 1 x 1 meter

Lærer:
Beatrice Guttormsen

Kommentarer er stengt.