Kreativt maleri for ungdom

Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Kreativt maleri er et introduksjonskurs til maleri og kreativ utvikling for barn som ønsker å lære mer om å male og hvor utfoldelse, lek og eksperimentering danner grunnlaget for læringen. På Grunnkurset lærer elevene om maleriets grunnleggende temaer.

Sommerkurs for barn

Terskelen for å begynne å male kan være høy, og det er av avgjørende betydning at barna og ungdommene ledes inn i en konstruktiv prosess der de blir ivaretatt ut fra sine forutsetninger, og der de lærer å forholde seg til maling, pensler og annet utstyr.

De blir ledet igjennom grunnleggende kunnskap om farge og strøk, collage og komposisjon, stofflighet og flateuttrykk, linje og iakttakelse, og lærer å utvikle dette til sine egne motiver. Alt skjer innenfor en ramme av kreativ utfoldelse og leken eksperimentering. Kurset er lagt opp som en liten ”kokebok” hvor elevene steg for steg lærer det de trenger for å komme i gang med malingen.
På alle skolens kurs benytter vi akrylmaling. De lærer derfor mye om akrylteknikk og håndverket knyttet til dette på alle kursene.

Kurset er et ypperlig sted å starte for barn og ungdom som aldri har malt før og som ønsker å få et innblikk i hvordan man maler bilder. Vår intensjon er at elevene skal kunne ta med seg inspirasjon, kunnskapen og erfaringene hjem og fortsette den kreative prosessen. Mange nybegynnere som går kurset kjøper vår startpakke med maling, pensler, staffeli og maleplate for å fortsette hjemme.

barnekurs1Sommerkurs 

Kurset går som sommerkurs etter fellesferien og før skolestart.

Kurset passer for

Dette kurset er et godt sted å starte for ungdom 13 – 17 år som er nybegynnere.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer med påmeldingsskjema. For ungdom har vi et tegnekurs, les mer om dette her.

Opps, fant ikke skjemaet.

Kommentarer er stengt.