Laster kurs

« All kurs

Helgekurs “Trykk og grafikk” 3-5. november

3. november kl. 18:00 - 5. november kl. 17:00

Undervisning Fredag: 18-21. Lørdag og søndag: 10:30-17:00.

Helgekurset Trykk og grafikk er et kort introduksjonskurs for deg som ønsker en tilnærming der utfoldelse, lek og eksperimentering danner grunnlaget for læring. Kurset er et ypperlig sted å starte for deg som aldri har jobbet med grafikk før og som ønsker å få et innblikk trykkeprosessen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grafikk er oppstått av behovet for å mangfoldiggjøre og spre bilder og tekst og boktrykkerkunsten er direkte utviklet av tresnittet. Tresnittet er den eldste grafiske trykketeknikken vi kjenner til og de eldste bevarte tresnittene stammer fra Kina 868. Tresnittets blomstringstid i Europa var på 1500-tallet, da det ble dyrket av tidens ypperste kunstnere: Albrecht Dürer, Hans Holbein den yngre, Lucas Cranach, Hans Baldung med flere. Linosnitt er også høytrykk og en videreføring av tresnittet, det er den mest brukte formen for høytrykk etter tresnitt.

Grafikk kurset er lagt opp som en liten ”kokebok” hvor du steg for steg lærer det du trenger for å komme i gang med grafikk, Linosnitt, Reduksjonstrykk og Monotypi.

 

 

Kurset passer for

Kurset er et godt sted å starte for deg som er nybegynner, for deg som ønsker ta opp igjen gamle kunster og kanskje lære noen nye triks.

 

KURSPÅMELDING Helgekurs

1Velg kurs
2Kursdeltager
3Betalingsinformasjon

Detaljer

Start:
3. november kl. 18:00
Slutt:
5. november kl. 17:00
Kurs Kategorier:
,