Undervisning

Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Her finner du undervisningsmateriell for din klasse. Undervisningen er tilrettelagt etter emnene i fagplanen og tilpasset fjernundervisning. Finn klassen din i menyen over og benytt adgangskoden din til skolen for å få tilgang til oppgaver og undervisningsmateriell. Husk #.

“Nød lærer nøgen kvinne at spinne” Tidligere generasjoner måtte det. Tilpasse seg, de hadde ikke noe valg. Til alle oss som jobber med kunst – nå skriver vi kunsthistorie for dem som kommer etter oss. Rundt om i det ganske land vil alle nå måtte se seg rundt – og på sitt virke med litt andre øyne. Kanskje oppdager vi andre måter å uttrykke oss på. Kanskje farges blikket vårt av det vi står i akkurat nå. En ting er sikkert, det vil prege oss og det som skapes i tiden som kommer.

Til alle dere hjemmearbeidende, lykke til. Vi gleder oss til å se og høre om hva som blir til. I mellomtiden, og til inspirasjon;

Digital omvisning i Picasso 347

Det var med tungt hjerte det ble bestemt å stenge de fysiske dørene til Henie Onstad Kunstsenter. Vi vil likevel åpne opp for møter med kunsten. Vårt mål er å bidra med det vi kan for at spredningen av koronaviruset går så sakte som mulig. I en tid med mye ensom hjemmesitting, tilbyr vi digitale møter med kunsten. Førstemann ut er Karin Hellandsjø i utstillingen Picasso 347. -Garantert virusfritt!Når tilstanden har normalisert seg, ser vi frem til å ta dere i mot ansikt til ansikt på Høvikodden. Inntil da: Ta vare.

Publisert av Henie Onstad Kunstsenter Fredag 13. mars 2020

 

Kommentarer er stengt.