Referanse fra Billedkunstutdannelsen

Referanse fra Billedkunstutdannelsen Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Nydalen Kunstskole har tilbudt 2-årig billedkunstutdannelse på deltid siden 2003 og vi har mange fornøyde elever. Mange av elever danner atelierfellesskap sammen, holder utstillinger sammen og en del velger å gå videre på skole.

Beatrice Guttormsen

 

Hvordan opplevde du å være elev på Nydalen Kunstskole under utdannelsen ?

Jeg opplevde det å være elev ved Nydalen Kunstskole som svært givende, lærende og utviklende. Jeg lærte mye tegne og male teknikker som jeg bruker til daglig. Jeg fikk også hjelp til å finne mitt uttrykk, utvikle det videre og stole på det. Skolen har et skapende miljø og dyktige lærere.

Hvilken linje og skolen går du på nå ?

Jeg studerer en treårig bachelorgrad i grafisk kunst og tegning ved Kunsthøgskolen i Oslo – KHIO.

Hvordan har de første 6 mnd vært  på KHIO ? 

Mine første 6 måneder har vært svært lærerike og spennende.

Hvordan er veien videre ? 

Mitt fokus nå er å gjøre ferdig min bachelorgrad – 3 år.

Hva har du fått bruk for videre fra Nydalen Kunstskole ?

Det å jobbe videre med mitt eget uttrykk og stole på at det er det riktigste for meg.

Har du ett råd til andre som vurderer denne utdannelsen ?

Å drive med kunst er utrolig givende og utviklende. For meg har det vært å lære å se på en annen måte. Alt er mulig, viktig at det en gjør er givende og gøy for en selv. Tørre å utfordre deg selv.

Beatrice_litografi

Kommentarer er stengt.