Nyhetsbrev – Mars 2016

Forfatter: Publisert: Kategori: Aktuelt, Hva skjer på skolen

Hver måned sender vi ut Nyhetsbrev til alle våre nåværende og tidligere elever.

Mars er her allerede og vi går mot lysere tider. For dere som har vårenergi, så er det noen nyheter å få med seg.

Gratis: Foredrag fredag 11 mars fra kl 1830 til kl 1930

Foredraget heter: Tiden det tar…
Når det skjer noe rundt meg, eller med meg, som jeg bare må forstå mer av, gå inn i, undersøke, er det ofte starten på et kunstprosjekt. Der og da vet jeg ikke hvor det ender, når det ender eller hva det ender med. Men ofte involverer det samarbeid med andre, det kommer til å ta tid, og det resulterer som regel i omfattende arbeider.
Jeg har tro på kunstens evne til å være en av stemmene som kan bringe utfordrende eller vanskelige spørsmål nærmere. Ikke for å gi svar, men for å peke til, minne om, stille spørsmål ved, skape rom å reflektere i. For hva gir vi oppmerksomhet? Kan vi øve blikket vårt til å bli mer oppmerksomt?
Velkommen til en times samtale om oppmerksomhet, kunstprosjekter og tiden det tar…
Lise Bjørne Linnert

lise-portrett

BIO

Lise Bjørne Linnert har sin utdannelse fra Norge og USA. Hun har stor utstillingsvirksomhet både nasjonalt og internasjonalt. De siste to årene har Linnert turnert ulike offentlige rom med kunstprosjektet Cruelty Has a Human Heart. Nå er installasjonen på vei inn i fengsler, deretter skal den til moskeer og asylmottak. Ved hvert visningssted inviteres det til samtaler med ulike fagpersoner og publikum. Snart reiser hun til Ciudad Juarez, Mexico med 8000 broderte navnelapper, utført i globale workshop i protest mot de pågående overgrep og drap av kvinner i denne byen. Høsten 2016 åpner hun separatutstilling ved Hå prestegard på Jæren. Mer informasjon på www.lisebjorne.com

Meld deg på hos charlotte@nydalenkunstskole.no for å være med på foredraget.

Vi tilbyr 4 spennende helgekurs i april

179

Figurativt Maleri med oppstart fredag 1 april.
Kreativt Maleri 1 med oppstart fredag 8 april.
Finn din kunstriske stemme med oppstart fredag 8 april.
Tegning, et fundament og et språk med oppstart fredag 8 april.
Les mer her og meld deg på

Facebooksiden vår. Link her

Hvis du ikke har vært innen på vår facebookside, må du ta en titt. Vi har en ny konkurranse som startet for noen dager siden. Vi skal ha 2000 likes og du kan være med i trekningen av 500,- i avslag på ett helg eller sommerkurs i 2016. Del siden vår med alle din venner.

[#Beginning of Shooting Data Section] Nikon D80 Focal Length: 29mm Optimize Image: Custom Color Mode: Mode II (Adobe RGB) Long Exposure NR: Off High ISO NR: Off 2008/05/10 11:09:56.7 Exposure Mode: Aperture Priority White Balance: Fluorescent Tone Comp.: Normal Compressed RAW (12-bit) Metering Mode: Multi-Pattern AF Mode: AF-A Hue Adjustment: 0° 1/15 sec - F/11 Flash Sync Mode: Not Attached Saturation: Normal Color Exposure Comp.: 0 EV Sharpening: Normal Lens: VR 18-200mm F/3.5-5.6 G Sensitivity: ISO 200 Image Comment: [#End of Shooting Data Section]

Sosial kveld på skolen med gruppearbeid

Torsdag 11 februar var det minglekveld på skolen med gruppearbeid. Elevene skulle male på hverandres bilder og alle maleriene hadde fått oppgitt en sinnstemning: glad, trist og entusiatisk. Her er bildene:

gladsorgentusiatisk

 

Kommentarer er stengt.