Nyhetsbrev juni 2017

Forfatter: Publisert: Kategori: Aktuelt, Hva skjer på skolen, Utstillinger

Nå er det innspurt til den store årlige Sommerutstillingen 10 og 11.juni. De korte vårkursene er over, og de første sommerkursene begynner allerede 26.juni.

Utstilling 10 og 11.juni

Lørdag 10.juni klokken 12.00, er det tradisjonen tro åpning av årets sommerutstilling i skolens lokaler. Årets hovedoppgaver skal presenteres, og avgangselevene skal motta sine vitnemål. Innen den tid skal alle spor av verksteder ryddes bort, og gallerivegger trylles frem i skolens lokaler.

To fulle etasjer skal fylles med arbeider og prosjekter som elever på Billedkunstutdannelsen har arbeidet med dette semesteret. Jeg har smugtittet inn i klassene underveis, og her er det flere spennende prosjekter enn noensinne. Kvaliteten er høy, og variasjonen i uttrykk vi er så kjente for på Nydalen kunstskole er absolutt tilstede. I år blir det sterke og humoristiske figurative fortellinger, utforskende abstraksjonsprosesser, og rene undersøkelser av formale begreper. Vi får se malerier, tegninger og installasjoner. Prosjektene spenner fra små forsiktige undringer på papir,  til monumentale og konfronterende malerier.  Og som vanlig vil publikum kunne bla i prosjektpermer og bøker, og kunne samtale med den enkelte student om deres arbeider. Jeg gleder meg igjen til å arbeide side om side med studentene, for å sette sammen en god utstilling. Utstillingen rigges ned allerede søndag 11.juni klokken 17.00. Sett av en tur innom denne helgen.

Sommerkurs

Ikke før har vi pakket sammen utstillingen, så skal skolen rigges klar til å ta imot sommerens elever. De første kursene starter allerede 26.juni. Et sommerkurs hos oss varer i fem dager, mandag til fredag, 11-17 hver dag. I år er det flere muligheter for kurs i tegning, maleri og prosess. Både for deg som er nybegynner, for deg som ønsker fordypning og for alle nivåer imellom. I pausene spiser vi ute på terrassen, eller tar et forfriskende bad i dammen rett ovenfor skolen. Se mer informasjon i oversikten over Sommerkurs på nettsiden vår.

Vi har også tilbud om sommerkurs for ungdom, og for barn fra 10 år.

Status 1.juni for Billedkunstutdannelsen med start i august 2017

1.klasse helg Fullt,  ekstraklasse 3 ledige plasser.

1.klasse kveld, 4 ledige plasser.

1.klasse dagtid, noen ledige plasser i begge klassene.

Fordypningsåret helg, 2 ledige plasser. Klassen på dagtid har noen ledige plasser ennå.

Personlig kunstutvikling, noen ledige plasser.

Vi tar fortsatt imot søknader til disse studiene. Se mer informasjon og søknadskjema på våre nettsider.

Anette Hatlen, Faglig leder.

 

 

Kommentarer er stengt.