Nyhetsbrev desember 2015

Forfatter: Publisert: Kategori: Aktuelt, Hva skjer på skolen

Avslutning av kurs og påmelding til nye kurs

Da er alle semesterkursene og vår deltidsutdannelse avsluttet til jul. Vi takker alle elever som har deltatt på kurs hos oss denne høsten. Vi håper dere har fått faglig påfyll, møtt hyggelige medelever og fått gode muligheter til å jobbe med deres egen prosess.

Fredag 4 desember hadde vi film og middag på skolen. Det ble en hyggelig avslutning og vi håper på at enda flere kommer til vår sommeravslutningen ved slutten av neste semester. Det er en unik måte å møte elever fra andre klasser.

buffet

Sosiale arrangementer våren 2016

I januar kommer det ut en oversikt over nye sosiale arrangementer for våren 2016 så da er det bare å følge med. Vi skal ha foredrag og minglekvelder. Kom gjerne med forslag. Forslag sendes til charlotte@nydalenkunstskole.no

Åpen dag – torsdag 21 april 2016

Vi arrangerer også iår, åpen dag på Nydalen Kunstskole. Denne dagen er rettet mest for elever som ønsker mer informasjon angående vår deltidsbilledkunstutdannelse og personer som ikke har besøkt skolen vår før. Høsten 2016 starter vi 5 klassen i vår deltidsutdannelse. Dette studiet kan lett kombineres med jobb. Vi tilbyr mandag/tirsdag på dagen, mandag/tirsdag på kvelden, onsdag/torsdag på dagen eller som helgmoduler (4 helger på høsten og 6 helger på våren). Påmeldingen til dette studiet starter fra 15 februar 2016 via våre nettsider. Hvis dere lurer på noe angående åpen dag eller studiet, send en mail til charlotte@nydalenkunstskole.no.

Vi ønsker alle en god jul og godt nytt år. Vi håper at vi ser dere på ett av våre kurs i 2016.

 

Kommentarer er stengt.