Akttegning og maleri

Akttegning og maleri
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Å tegne og male etter levende modell er fantastisk levende, energisk, lærerikt og utfordrende. Modellens raske bevegelser eller rolige tilstedeværelse sammen med musikk åpner opp for en malerglede som gjør at du glemmer deg selv og maler på et nivå du ikke visste at du kunne. Dette kurset kombinerer tegning og maling etter levende modell med utfoldelse og en leken tilnærming til bruk av mennesket i bildet.

Du trenger å tegne og male mye etter modell, det er her du legger grunnlaget for å forstå hvordan den figurative verden er bygget opp av linje, lys og form. Målsetningen er at du får et friere forhold til å bruke mennesket som en del av dine egne bilder og ditt kunstneriske språk.

De fleste har et dypt forhold til kroppen og dette knytter seg an til vårt sanselige og visuelle språk. Kroppen er et symbol, den uttrykker bevegelse, spenst, mykhet, følsomhet og kraft. På kurset benyttes akrylmaling, kull, kritt, pensler og svamper, og det males og tegnes på store ark. Som deltager lærer du mye om å beherske faglige kvaliteter, godt håndverk og akrylteknikk.

Kurset passer for

Kurset passer både for deg som har tegnet og malt litt fra og for deg som er mer erfaren. Det er også et godt tilleggskurs for elever på malekursene for viderekommende og erfarne, samt for elever på den 2-årige billedkunstutdanningen som vil ha mere trening i bruk av modell.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema.

Opps, fant ikke skjemaet.

Kommentarer er stengt.