Tegning og maling etter levende modell

Tegning og maling etter levende modell
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Å tegne etter levende modell er fantastisk levende, energisk, lærerikt og utfordrende. Modellens raske bevegelser eller rolige tilstedeværelse sammen med musikk åpner opp for en malerglede som gjør at du glemmer deg selv og maler på et nivå du ikke visste at du kunne. Dette kurset kombinerer tegning og maling etter levende modell med utfoldelse og en leken tilnærming til bruk av mennesket i bildet.

Du trenger å tegne og male mye etter modell, det er her du legger grunnlaget for å forstå hvordan den figurative verden er bygget opp av linje, lys og form. Målsetningen er at du får et friere forhold til å bruke mennesket som en del av dine egne bilder og ditt kunstneriske språk. De fleste har et dypt forhold til kroppen og dette knytter seg an til vårt sanselige og visuelle språk. Kroppen er et symbol, den uttrykker bevegelse, spenst, mykhet, følsomhet og kraft. På kurset benyttes akrylmaling, kull, kritt, pensler og svamper, og det males og tegnes på store ark. Som deltager lærer du mye om å beherske faglige kvaliteter, godt håndverk og akrylteknikk.

Helgekurs og kort kurs

Kurset går våren 2018 som kort kurs fredag formiddag.

Kurset passer for

Kurset passer både for deg som har tegnet og malt litt fra og for deg som er mer erfaren. Det er også et godt tilleggskurs for elever på malekursene for viderekommende og erfarne, samt for elever på den 2-årige billedkunstutdanningen som vil ha mere trening i bruk av modell.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema.

Tegning og maling etter levende modell, 5 ganger, torsdag kveld med oppstart torsdag 1 november

Tid: Torsdager 18:00-21:00

Pris: Pris 2900,- inkl materiale

Lærer:
Janicke Schønning

Påmelding kurs

  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Betaling
    Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
    Betaling med gavekort
    Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.

Kommentarer er stengt.