Abstrakt maleri og teknikk

Abstrakt maleri og teknikk
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Det abstrakte maleri bruker selve malingen som uttrykk. Med ulike verktøy, akrylmedier og teknikker lærer du å utvikle ulike teksturer, stofflighet og å skape personlig uttrykk i maleriflaten. Du lærer om fargens betydning for det abstrakte, hvordan farge og flate sammen skaper helhet i bildene. Dette kurset gir deg et teknisk og håndverksmessig dykk i akrylens tekniske univers i.

Kurset er lagt opp som en eksperimentell prosess der en lang rekke undersøkelser både av stoffet og fargen leder deg frem mot nye kunstneriske uttrykk. Siste dagen får du et lerret på ca 1 x 1 m slik at du kan fordype deg i de erfaringene du har gjort og med veiledning av lærer utvikle de kvalitetene du har valgt å satse på. Erfaringene er relevante enten du jobber figurativt eller abstrakt.

På kurset benyttes akrylmaling med tillegg av akryltekniske remedier, et stort antall tilleggsfarger pluss flere redskaper. Dette kurset het Utvidet akrylteknikk før.

Helgekurs og sommerkurs

Kurset går både som helgekurs og sommerkurs. Sommerkurset er et utvidet kurs hvor det er bedre tid til maleprosessen og den individuelle veiledningen.

Kurset passer for

Kurset passer for både de som har gått nivå 2 og nivå 3. Det er et ypperlig tilleggskurs for studenter på den 2-årige Billedkunstutdannelsens andre år og alle som går på malerkursene for viderekommende og erfarne.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema

Abstrakt maleri og teknikk, helgekurs 12-14.okt 2018

Tid: Fredag 18:00-21:00, lørdag og søndag 10:30-17:00

Pris: Kr. 2900,- inkl materiale

Lærer:
Siv Rutgerson

Abstrakt maleri og teknikk, 5 ganger, tirsdag kveld med oppstart tirsdag 30 oktober

Tid: Tirsdager 18:00-21:00

Pris: Pris 2900,- inkl materiale

Lærer:
Hanne Friis

Påmelding kurs

  • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
  • Betaling
    Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
    Betaling med gavekort
    Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.

Kommentarer er stengt.