Abstrakt maleri og teknikk

Abstrakt maleri og teknikk
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Det abstrakte maleri bruker selve malingen som uttrykk. Med ulike verktøy, akrylmedier og teknikker lærer du å utvikle ulike teksturer, stofflighet og å skape personlig uttrykk i maleriflaten. Du lærer om fargens betydning for det abstrakte, hvordan farge og flate sammen skaper helhet i bildene. Dette kurset gir deg et teknisk og håndverksmessig dykk i akrylens tekniske univers.

Kurset er lagt opp som en eksperimentell prosess med en lang rekke undersøkelser både av stofflighet og farge som leder deg frem mot nye spennende er faringer og kunstneriske uttrykk. Siste dagen får du et lerret hvor du kan hente frem erfaringene du har gjort deg underveis, videreutvikle og fordype deg  i de kvalitetene du har funnet underveis under veiledning fra lærer. Erfaringene er relevante og vil kunne gi helt nye kvaliteter til dine arbeider, enten du jobber figurativt eller abstrakt.

På kurset benyttes akrylmaling med tillegg av akryltekniske remedier, et stort antall tilleggsfarger og flere redskaper. Dette kurset het Utvidet akrylteknikk før.

Kurset passer for

Kurset passer for både de som har gått nivå 2 og nivå 3, et ypperlig tilleggskurs for studenter på Billedkunstutdanningen, og alle som går på malerkursene for viderekommende og erfarne.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema

Abstrakt maleri og teknikk, sommerkurs med oppstart mandag 1 juli 2019

Tid: Mandag tom fredag fra kl. 0930-16:00

Pris: 5400,- inkl materiale

Lærer:
Hanne Friis

Påmelding kurs

  Personvernerklæring (GDPR) pr. 1 juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og fordypningsstudier. Som registrert kursdeltager vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til en hver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
 • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
 • Betaling
  Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
  Betaling med gavekort
  Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.