Kunstpause

Kunstpause
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Meditativ tegning stimulerer din evne til oppmerksom tilstedeværelse og sanselig nærvær. På kurset bruker du mindfulness som metode og oppgavene inkluderer oppmerksomhetstrening, meditasjon og visualisering. Gjennom denne metoden vil du oppdage at det å skape, flyter letter og blir mer personlig når du fokuserer på læring som en prosess der reisen er målet. Oppgavene fokuserer på tilstedeværelse og observasjon av den ytre verden og refleksjon, meditasjon og tegning av din indre verden.

Gjennom kurset blir du introdusert til oppgaver som gir deg innsikt i hvordan du kan utvikle din tegning og hvordan tegningen kan brukes som et meditativt pusterom og til personlig utvikling. Du vil lære å se motivene som linjer, mellomrom og lys som til sammen danner figurativ form og rom. I tillegg ledes du gjennom meditasjon og visualisering som utvikler din evne til å bruke dine indre bilder som utgangspunkt for motiver.

Kurset passer for

Kurset passer for elever på alle nivåer. Det er et ypperlig tilleggskurs for studenter på den 2-årige Billedkunstutdannelsen og alle som går på 10-ukers kursene.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema

Opps, fant ikke skjemaet.

Kommentarer er stengt.