God jul og godt nytt år

God jul og godt nytt år
Forfatter: Publisert: Kategori: Aktuelt, Hva skjer på skolen

Nå er julen her og vi håper alle får den feiringen som de ønsker seg. Året 2021 har vært preget av oppturer og nedturer, men vi har også høstet gode erfaringer som det å ta vare på hverandre og de gode øyeblikkene, sette pris på hvilke muligheter vi har og ta fatt på det vi har lyst til å gjøre.

Nydalen Kunstskole er imponert over den kunstriske evnen elevene våre besitter og hvordan de har utviklet seg gjennom på den tiden de har vært hos oss. Det er inspirerende og gøy å se hvordan det knyttes nye relasjoner i klassene på tvers av alder, bakgrunn, personligheter og erfaringer. Det er mange av dere som danner gode fellesskap selv om dere kun har møtes via digitalt via Teams. Helt fantastisk – og vi håper at undervisningen, våre lærere og skolen kan inspirere videre inn i 2022.

Vi starter det nyåret 2022 med en stor nyhet. Etter nesten 20 år i Nydalen, skal skolen flytte i løpet av 2022. Vi flytter til Arups gate 5, i Gamlebyen, ved siden av Gamlebyen barneskole og med 5 minutter gange til Bjørvika, Munch museet, det nye biblioteket og kort vei til den spennende skulpturparken på Ekeberg.  Vi får nå vår egen lille bygård, ca dobbelt i størrelse av hva skolen har i dag med vår egen bakgård og port rett ut til Minneparken, med klosterruiner masse trær, gress og benker.

Også galleriet vårt flytter hit til vestibylen, vi har lagt ut bilder og litt mer informasjon her; https://www.nydalenkunstskole.com/nydalenkunstskole

God jul og godt nytt år til alle våre elever i byer, daler – og i nord med fjell og havet.

Hilsen fra Tine, Charlotte og Cecilie, og resten av Nydalen Kunstskole

Kommentarer er stengt.