Bekreftelse kurspåmelding

Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Takk for din påmelding!

Dersom du har meldt deg på kurs, vil du  løpet av noen få dager få tilsendt en bekreftelse og betalingsdokumenter via din postadresse eller pr. e-post.

Hvis du har meldt deg på kurs som er fulltegnet vil du bli satt på venteliste og blir kontaktet hvis det blir ledig plass. Du vil ikke få tilsendt bekreftelse før det blir ledig plass og vi har kontaktet deg på forhånd.

NB! Hvis du ikke har mottatt bekreftelse og betalingsdokumenter på kurs du har meldt deg på innen en uke ber vi deg ta kontakt med oss på telefon 47 47 19 40 eller sende en e-post til kontor@nydalenkunstskole.no.

 

Utstyr

På skolen får du tilgang til alt utstyret du trenger til undervisningen, men vi anbefaler alle våre elever å ha tilgang til et minimum av utstyr til hjemmearbeid mellom undervisningsøktene. Undervisningen på skolen er prosessorientert – og når man jobber med oppgaver og innfallsvinkler bevisstgjøres man og det åpnes en del nye dører og ideer, som vi tenker på som materiale til senere arbeid. Derfor bør elever alltid ha en skissebok, ikke alt for langt unna, blyanter med forskjellig mykhet (B-serien), kull og knetgummi. Et lite sett av primærfarger og noen pensler i forskjellige størrelser.

Se forslag til; tegneutstyr

Se forslag til; maleutstyr

Kommentarer er stengt.