PÅMELDING til Sommerutstilling – 2A

Forfatter: Publisert:

På utstillingen viser vi utvalgte arbeider fra 2. og 3. klassenes hovedoppgaver og gruppearbeid fra 1. klassene. Samtidig åpner vi den digitale sommerutstillingen som står fra 11. juni til 1. juli. Vitnesbyrd utdeling for avgangselevene kl. 13:00 i Peisestuen i 2. etg.

Skolens utstillinger er ofte godt besøkt, men i år blir det nok ekstra viktig at dere også husker å invitere gjester og hjelper til med å dele utstillingsinvitasjonen i sosiale medier ettersom det er en stund siden vi fikk mulighet til å avholde utstilling sist.

DELTAGELSE:

  • Avgangselever får delta med 1-2 arbeider hver max str 100-100 cm (større eller flere arbeider må ev. søkes om spesielt og fremmes via lærer) Aktuelle arbeider velges ut i samarbeid med lærer og skal være en del av hovedoppgaven din. Ev. arbeidsskisser kan vises i arbeidsmapper til bord, el lignende.
  • 2. års elever som ikke er avgangselever får delta med 1-2 mindre arbeider. Aktuelle arbeider velges ut i samarbeid med lærer og skal være noe dere har jobbet med ila undervisningsåret. Ev. arbeidsskisser kan vises i arbeidsmapper til bord, el lignende.

MERK; Alle arbeider som skal stilles ut må være;

  • Klargjort for oppheng.
  • Merket med navn og klasse bakpå.
  • Dere må fylle ut klistrelapp til å henge på ved siden av i utstillingen, med tittel, navn og klasse, ev kontaktinformasjon. Merkelappen får dere av lærer og den festes med maskeringstape bakpå arbeidet.
  • Skissebøker og mapper som vises frem må også være godt merket med navn og klasse.

Innlevering av arbeider og mapper i Arups gate 5, i foajeen tirsdag 7. juni mellom kl. 15 og kl. 17. Arbeider som leveres etter dette kommer ikke med. Det gjør heller ikke arbeider som ikke er klargjort for utstilling.

Montering Det er forventet at alle elever som stiller ut arbeider er med på montering av utstillingen torsdag 9. juni fra kl. 14-18:00

Åpningsdagen Det er forventet med elevoppmøte lørdag 11. juni kl. 11 og vi avslutter i bakgården kl. 17:00. NB vitnesbyrd utdeling i Peisestuen i 2. etg. kl. 13.

Nedrigg og avhenting tirsdag 15. juni mellom kl. 18-20. NB Dersom du ikke kan hente på dette tidspunktet må du organisere at noen kan hente for deg. NB skolen tar ikke ansvar for uavhentede arbeider.

Kommentarer er stengt.