Oppstart ny kveldsklasse 7. januar. Kun 2 plasser igjen.

Oppstart ny kveldsklasse 7. januar. Kun 2 plasser igjen.
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Vi starter opp en ny kveldsklasse på Billedkunstutdanningen 7. januar med undervisning mandag og tirsdag kveld fra kl. 18:00-21:30.

Billedkunstutdanningen utvikler din kreativitet, din kunstforståelse og dine kunstfaglige evner, og det gir deg en yrkesrettet utdannelse som billedkunstner innenfor tegning og maleri. Billedkunstutdanning på kveldstid er for deg som ønsker å utvikle ditt kunstneriske potensial i kombinasjon med annet virke på dagtid.  Vi starter opp en ny kveldsklasse på Billedkunstutdanningen 7. januar, med hovedlærer Kristine Lund.

Kristine har studert toårig billedkunstutdanning, to år med PKU ved Nydalen Kunstskole, og holder jevnlige utstillinger utenfor huset. Som lærer er hun opptatt av å se elevene og være en god samtalepartner. Det er viktig for henne å være åpen og lydhør for hver enkelt, og gi alle mulighet til å utvikle seg utfra sitt ståsted og i sin egen retning. Årene på Nydalen har gitt henne en solid forståelse for hvordan det er å være student hos oss. Og hun møter den enkelte med erfaringen og prosessene friskt i minnet.

Det er ikke de flotte landskapene eller panoramautsiktene som fascinerer Kristine mest, det er detaljene. Hun er opptatt av overflater, strukturer, farger, linjer og kontraster- naturens egne komposisjoner. Samtidig er det viktig for henne å uttrykke sanseinntrykkene og energien hun opplever i møte med natur. Kristine er også utdannet biolog, og hennes engasjementet for miljøvern setter spor i bildene.

For mer informasjon og påmelding: 

Kommentarer er stengt.