Anette Hatlen

Nydalen Kunstskole lærer Annette Nøsteberget

Anette er en djerv lærer med stor interesse og engasjement i den enkelte elev og prosessen det er for den enkelte å utvikle sitt kunstneriske språk. Hun tilrettelegger pedagogikken og undervisningsplanen for Billedkunstutdanningen og for hvert enkelt kurs, og sørger for at kvalifiserte lærere settes inn i sammenhenger der deres ressurser blir brukt til det beste for elevene. I tillegg har hun i flere år arrangert Nydalen Kunstskoles store elevutstillinger, noe som gir henne en helt unik forståelse for bildets funksjon i utstillingsammenhenger.

Anette har fokus på tilstedeværelse, sanselighet, oppriktighet og mot hos den enkelt elev og følger sine elevers prosesser tett. Anette treffer du på Billedkunstutdanningen og på Fordypningsåret. Anette underviser også fra tid til annen også på andre kurs.

Anette Hatlen har sin utdannelse fra Nydalen kunstskole og Mosebekk Tegneskole, og har tidligere arbeidet som lærer i visuelle kunstfag ved Sørum kulturfabrikk. Anette har utført flere utsmykningsoppdrag og er innkjøpt av Norsk kulturråd for sine barnebokillustrasjoner.

Som kunstner og menneske er Anette spesielt opptatt av endringsprosesser. Hun arbeider med tegning, maleri, skulptur og mennesker med samme undring og aksept.

Kurs med denne lærer: