Helgekurs i tegning. Alt består av lys og linjer.

Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Alt, både i den ytre og indre virkelighet, består av lys og linjer. Her ledes du til å glemmer hva du tegner og bare fokuserer på tilstedeværelse i prosessen. Da oppstår det fantastiske kvaliteter, enten det er figurative studier eller fabulering. Det legges vekt på utvikling av et personlig figurativt billedspråk.

Nydalen-Kunstskole-Levende-Verksted-20151011_160829-1Du introduseres til metoder som gjør tegningen tilgjengelig og mulig å utvikle til et figurativt språk. Både det klassisk orienterte og det fabulernede og intuitive er med. Å tegne er som å spille et instrument, det handler om toner av lys som til sammen danner figurativ form. Sammen med linjene er det lyset som løfter motivet frem. Motivene vi jobber med veksler mellom observasjon av det fysiske, objekter og foto til intuitive motiver hentet fra ledede meditasjoner. Det er også på denne gruppen lagt stor vekt på veiledning og presentasjon av kunstnere som bruker tegningen som selvstendig uttrykk.

Helgekurs

Dette kurset går som helgekurs. Det er totalt 15 timer.

Dette passer for deg som har

Tatt et eller flere grunnleggende tegnekurs, men ønsker å utvikle tegningen til et mer solid figurativt språk. Du er åpen for utradisjonelle måter å utvikle det figurative på.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og deretter påmeldingsskjema

Påmelding kurs

  Personvernerklæring (GDPR) pr. 1 juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og fordypningsstudier. Som registrert kursdeltager vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til en hver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
 • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
 • Betaling
  Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
  Betaling med gavekort
  Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.