Helgekurs i tegning. Alt består av lys og linjer.

Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Alt, både i den ytre og indre virkelighet, består av lys og linjer. Her ledes du til å glemmer hva du tegner og bare fokuserer på tilstedeværelse i prosessen. Da oppstår det fantastiske kvaliteter, enten det er figurative studier eller fabulering. Det legges vekt på utvikling av et personlig figurativt billedspråk.

Nydalen-Kunstskole-Levende-Verksted-20151011_160829-1Du introduseres til metoder som gjør tegningen tilgjengelig og mulig å utvikle til et figurativt språk. Både det klassisk orienterte og det fabulernede og intuitive er med. Å tegne er som å spille et instrument, det handler om toner av lys som til sammen danner figurativ form. Sammen med linjene er det lyset som løfter motivet frem. Motivene vi jobber med veksler mellom observasjon av det fysiske, objekter og foto til intuitive motiver hentet fra ledede meditasjoner. Det er også på denne gruppen lagt stor vekt på veiledning og presentasjon av kunstnere som bruker tegningen som selvstendig uttrykk.

Helgekurs

Dette kurset går som helgekurs. Det er totalt 15 timer.

Dette passer for deg som har

Tatt et eller flere grunnleggende tegnekurs, men ønsker å utvikle tegningen til et mer solid figurativt språk. Du er åpen for utradisjonelle måter å utvikle det figurative på.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og deretter påmeldingsskjema

Kommentarer er stengt.