Veiledningsgruppe en gang i uken

Veiledningsgruppe en gang i uken
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Dette er et tilbud til dem som har tatt alle nivåer av Maleri og/eller av Hånden som ser. Gruppen passer også for deg som har tatt Billedkunstutdanningen og ønsker videre veiledning.

Målsetting og innhold

Deltagerne får hjelp til å videreutvikle sitt kunstneriske potensial og til å se med profesjonelle øyne på det arbeidet som den enkelte gjør i sitt eget atelier. I veiledningsgruppen er fokuset rettet mot individuell veiledning og samtaler om det kunstneriske rundt den enkeltes kunstprosjekt. Lærer blir i denne sammenhengen en coach og støttespiller til å løfte det kunstneriske. Samspillet med de andre deltagerne i gruppen er vesentlig, og lærer vil derfor legge opp gjennomgangene på en slik måte at alle deltar engasjert i de andres prosjekter og gjennom dette lærer mer om kunst.  Opptakskravet er at du enten er etablert, eller har gjennomført;

 • alle nivåer av kursene Hånden som ser
 • og/eller alle nivåer av kursene Maleri (både abstrakt og figurativt fokus av Maleri for erfarne),
 • eller Billedkunstutdannelsen hos oss
 • eller at du har tilsvarende utdanning fra annet lærested.

Maksimalt 12 deltakere i gruppen.

Kommende grupper og påmelding

Våren 2019 er det oppsatt to grupper på formiddagen som går over 12 og 5 uker. Nedenfor ser du hvilke grupper som er satt opp med søknadskjema.

Veiledningsgruppe for erfarne, 12 ganger med oppstart fredag formiddag 18 januar 2019.. Kun 1 ledige plass igjen.

Tid: Fredag fra kl. 09:30-12:30

Pris: Pris: 5900,- inkl. materialer. (lerret er ikke inkludert)

Lærer:
Heidi Øiseth

Veiledningsgruppe for erfarne, 5 ganger med oppstart fredag formiddag 3 mai 2019.

Tid: Fredag fra kl. 09:30-12:30

Pris: Pris: 2600,- inkl. materialer. (lerret er ikke inkludert)

Lærer:
Heidi Øiseth

Påmelding kurs

  Personvernerklæring (GDPR) pr. 1 juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og fordypningsstudier. Som registrert kursdeltager vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til en hver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
 • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
 • Betaling
  Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
  Betaling med gavekort
  Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.