Veiledningsgruppe i tegning.

Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Tryggheten til å la hånden forme bilder er forankret i din tillit til deg selv som fortellende og skapende menneske. Tegning er håndens kontakt med den fysiske virkeligheten og det er håndens kontakt med din underbevissthet og din sjel. På denne gruppen utvikler vi begge deler, vi veksler mellom en figurativ klassisk orienter tilnærming med faglig fordypning i linje, lys, form og motivutvikling og intuitivt tegnearbeid der bildene får flyte fritt fra et indre plan. Du lærer å utvikle det figurative for å kunne bruke det fritt i dine tegninger og malerier. Tegning er i dag et selvstendig kunstuttrykk, det kan være figurativt eller abstrakt, det kan være fabulerende eller beskrivende. Presentasjoner av tegning som kunstuttrykk og samtaler rundt kunstutvikling gir tegneundervisningen en ramme og oppgavene mening. Du utvikler din indre motivkrets og blir bevisst din unike fortelling.

Dette passer for deg som har:

Tatt et eller flere grunnleggende tegnekurs, men ønsker nå å utvikle tegningen som en mer personlig fortelling, et uttrykk som har både personlige og faglige kvaliteter. Du er åpen for utradisjonelle metoder og nysgjerrig på tegning som kunst. Gruppen kan med fordel følges over flere semester.

Tid er ikke fastsatt.

Veiledningsgruppe videregående er ikke satt opp foreløpig. Antall deltagere begrenset til 12. Ta gjerne kontakt med skolen hvis du er interessert så vil vi vurdere antall interesserte og kapasitet ved skolen.

Kommentarer er stengt.