Plantefarging og naturlige fargeemner

Plantefarging og naturlige fargeemner
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

«Om å male med planter og matavfall – om resirkulering, transformasjon og spor". Et særemne kurs i plantefaring med Lise Bjørne Linnert

Har du lyst til å utforske plantefarging? – og lære om hvordan du kan bruke ulike naturmaterialer og rester av mat, visne blomster, vekster fra nærområdet til å skape de vakreste farger og avtrykk på silke, bomull, lin eller ull?

Dette er et særemne kurs som er spesielt satt opp sommeren 2019 hvor vi inviterer til å utforske plantefarger i samspill med forskjellige materialer.

Kurset går over 5 dager og tar for seg prepareringsmetoder for å klargjøre ulike materialer for farging. Vi går gjennom ulike teknikker for farging og utforsker avtrykk og utvikler ideer for videreutvikling av materialene.

Kurset handler også om gjenbruk og hvordan vi kan bli mer oppmerksom på materialer vi omgir oss. Det er inspirerende å oppleve at noe man tenkte på som avfall eller fargeløst kan transformeres til å lage avtrykk som minner om akvarell og Monet!

Ta med deg gamle, lyse tekstiler i bomull, lin, ull eller silke og kom!

Kurset passer for

Kurset krever ingen forkunnskaper og er åpent for alle, og spesielt for deg som er nysgjerrig på  ønsker å utforske samspillet mellom ulike materialer og naturlige fargeemner.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema

Plantefarging og naturlige fargeemner, sommerkurs med oppstart mandag 8 juli 2019

Tid: Mandag tom fredag fra kl. 0930-16:00

Pris: Pris: 5400,- inkl alt materiale

Lærer:
Lise Bjørne Linnert

Påmelding kurs

  Personvernerklæring (GDPR) pr. 1 juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og fordypningsstudier. Som registrert kursdeltager vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til en hver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
 • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
 • Betaling
  Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
  Betaling med gavekort
  Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.