Plantefarging og naturlige fargeemner

Plantefarging og naturlige fargeemner
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

«Om å male med planter og matavfall – om resirkulering, transformasjon og spor". Et særemne kurs i plantefaring med Lise Bjørne Linnert

Har du lyst til å utforske plantefarging? – og lære om hvordan du kan bruke ulike naturmaterialer og rester av mat, visne blomster, vekster fra nærområdet til å skape de vakreste farger og avtrykk på silke, bomull, lin eller ull?

Dette er et særemne kurs som er spesielt satt opp sommeren 2019 hvor vi inviterer til å utforske plantefarger i samspill med forskjellige materialer.

Kurset går over 5 dager og tar for seg prepareringsmetoder for å klargjøre ulike materialer for farging. Vi går gjennom ulike teknikker for farging og utforsker avtrykk og utvikler ideer for videreutvikling av materialene.

Kurset handler også om gjenbruk og hvordan vi kan bli mer oppmerksom på materialer vi omgir oss. Det er inspirerende å oppleve at noe man tenkte på som avfall eller fargeløst kan transformeres til å lage avtrykk som minner om akvarell og Monet!

Ta med deg gamle, lyse tekstiler i bomull, lin, ull eller silke og kom!

Kurset passer for

Kurset krever ingen forkunnskaper og er åpent for alle, og spesielt for deg som er nysgjerrig på  ønsker å utforske samspillet mellom ulike materialer og naturlige fargeemner.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema.

 

PÅMELDING sommerkurs 8. juli

Plantefarging og naturlige fargeemner, sommerkurs med oppstart mandag 8. juli 2019

Tid: Mandag tom fredag fra kl. 0930-16:00

Pris: 5400,- inkl alt materiale

Lærer:
Lise Bjørne Linnert

Kommentarer er stengt.