Kunst og spiritualitet

Kunst og spiritualitet
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

En intuitiv billedprosess. Vi besitter alle ressurser som kan løfte oss både menneskelig og kunstnerisk. Dette kurset inviterer deg til å bli kjent med deg selv og ditt kunstneriske potensial gjennom tilstedeværelse og en intuitiv, meditativ, undrende og malerisk prosess.

Kurset vil lære deg mye om deg selv, hvordan du kan bruke ditt indre til å løfte ditt kunstneriske og hvordan du kan bruke kunsten til å løfte og utvikle livet ditt. Gjennom kontemplative og meditative oppgaver fokuseres din tilstedeværelse, ditt nærvær og din sansning. Du ledes gjennom meditasjoner der du blir bevisstgjort din indre billedverden og ditt høyere selv.

På kurset bruker vi flere metoder som skrift, tegning, maling, refleksjon, samtale og meditasjon som sammen skaper et fundament for utvikling og som i ettertid vil sørger for at livet og kunsten er i samklang og speiler hverandre. Oppgavene og tilstedeværelsen setter også fokus på nærværet i det maleriske og utviklingen av dine faglige kvaliteter kan være overraskende stor etter en slik uke.

Sommerkurs

Kurset går kun som sommerkurs.

Kurset passer for

Kurset passer for elever på alle nivåer. Det er et ypperlig tilleggskurs for studenter på den 2-årige Billedkunstutdannelsen og alle som går på malerkursene over 10 uker.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema

Kommentarer er stengt.