Kunst og spiritualitet

Kunst og spiritualitet
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

En intuitiv billedprosess. Vi besitter alle ressurser som kan løfte oss både menneskelig og kunstnerisk. Dette kurset inviterer deg til å bli kjent med deg selv og ditt kunstneriske potensial gjennom tilstedeværelse og en intuitiv, meditativ, undrende og malerisk prosess.

Kurset vil lære deg mye om deg selv, hvordan du kan bruke ditt indre til å løfte ditt kunstneriske og hvordan du kan bruke kunsten til å løfte og utvikle livet ditt. Gjennom kontemplative og meditative oppgaver fokuseres din tilstedeværelse, ditt nærvær og din sansning. Du ledes gjennom meditasjoner der du blir bevisstgjort din indre billedverden og ditt høyere selv.

På kurset bruker vi flere metoder som skrift, tegning, maling, refleksjon, samtale og meditasjon som sammen skaper et fundament for utvikling og som i ettertid vil sørger for at livet og kunsten er i samklang og speiler hverandre. Oppgavene og tilstedeværelsen setter også fokus på nærværet i det maleriske og utviklingen av dine faglige kvaliteter kan være overraskende stor etter en slik uke.

Sommerkurs

Kurset går kun som sommerkurs.

Kurset passer for

Kurset passer for elever på alle nivåer. Det er et ypperlig tilleggskurs for studenter på den 2-årige Billedkunstutdannelsen og alle som går på malerkursene over 12 uker.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema

Påmelding kurs

  Personvernerklæring (GDPR) pr. 1 juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og fordypningsstudier. Som registrert kursdeltager vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til en hver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
 • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
 • Betaling
  Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
  Betaling med gavekort
  Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.