Fordypning i maleri

Fordypning i maleri
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Å utvikle deg kunstnerisk krever trening under kyndig veiledning, samt fokusering og bevisstgjøring gjennom samtaler og tilbakemeldinger. Oppmerksomheten rettes mot ditt potensial og hvilke billedstrategier du kan bruke for å utvikle deg videre. Faglige temaer blir brakt inn der det virker støttende for ditt prosjekt.

Kurset gir deg mulighet til å fordype deg i ditt kunstneriske språk med kyndig veiledning og støtte. Oppmerksomheten rettes mot ditt potensial og hvilke billedstrategier du kan bruke for, for å utvikle deg videre. Faglige temaer blir bragt inn der det virker støttende for ditt prosjekt.
Dette er en prosess der arbeidet og veiledning leder deg dypere inn i dine egne kvaliteter, noe som er både spennende og utfordrende. Dette er kurset du trenger for å integrere og utvikle læring fra andre kurs.

Skolens store billeddatabase og store flatskjermer benyttes i tillegg til skolen bibliotek for å trekke paralleller til kunstnere som er relevante for ditt arbeid.  På kurset benyttes akrylmaling og som deltager vil du lærer mye om akrylens håndverksmessige muligheter.

Kurset passer for

Kurset passer for viderekommende og erfarne. For dem som går på malerkursene for viderekommende og erfarne gir det mulighet til å fortsette arbeidet da dette kurset begynner like etter at malekurset er ferdig.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema

Kommentarer er stengt.