Fordypning i maleri

Fordypning i maleri
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Å utvikle deg kunstnerisk krever trening under kyndig veiledning, samt fokusering og bevisstgjøring gjennom samtaler og tilbakemeldinger. Oppmerksomheten rettes mot ditt potensial og hvilke billedstrategier du kan bruke for å utvikle deg videre. Faglige temaer blir brakt inn der det virker støttende for ditt prosjekt.

Kurset gir deg mulighet til å fordype deg i ditt kunstneriske språk med kyndig veiledning og støtte. Oppmerksomheten rettes mot ditt potensial og hvilke billedstrategier du kan bruke for, for å utvikle deg videre. Faglige temaer blir bragt inn der det virker støttende for ditt prosjekt.
Dette er en prosess der arbeidet og veiledning leder deg dypere inn i dine egne kvaliteter, noe som er både spennende og utfordrende. Dette er kurset du trenger for å integrere og utvikle læring fra andre kurs.

Skolens store billeddatabase og store flatskjermer benyttes i tillegg til skolen bibliotek for å trekke paralleller til kunstnere som er relevante for ditt arbeid.  På kurset benyttes akrylmaling og som deltager vil du lærer mye om akrylens håndverksmessige muligheter.

Kurset passer for

Kurset passer for viderekommende og erfarne. For dem som går på malerkursene for viderekommende og erfarne gir det mulighet til å fortsette arbeidet da dette kurset begynner like etter at malekurset er ferdig.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema

Påmelding kurs

  Personvernerklæring (GDPR) pr. 1 juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og fordypningsstudier. Som registrert kursdeltager vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til en hver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
 • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
 • Betaling
  Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
  Betaling med gavekort
  Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.