Eksperimentelt maleri

Eksperimentelt maleri
Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Din vei mot et profesjonelt uttrykk. Moderne maleri utvikler vår evne til å bryte grenser, eksperimentere og undersøke, vår vilje til kreativitet, til å fortelle og kommunisere våre visuelle språk. Virkemidlene det moderne bruker er flere og mer sammensatt, formatene kan være kjempestore, eller små, det todimensjonale kan brytes ved å bringe inn objekter, og farger er et stort felt av erfaring og opplevelse. Kurset vil gi deg en utvidet erfaring i hva maleri kan være, og oppgaver som stimulerer deg til å løfte din kunstneriske opplevelse til et høyere nivå.

Har du malt en del, gått noen kurs og holdt på litt for deg selv, er tiden kommet for å åpne døren mot helt nye muligheter. Sammen med en meget profesjonell kunstner og kunnskapsrik veileder kan du nå ta skrittet ut i det moderne landskapet og gi dine bilder et løft inn i fremtiden.

Gjennom en inspirerende introduksjon, og i enkeltpresentasjoner introduseres du for en rekke kunstnere som bruker maleriet på spennende og moderne måter. Lærer introduserer deg til en rekke strategier og muligheter, deretter legger du ut på en reise der du med kyndig veiledning eksperimenterer deg frem mot et nytt kunstneriske språk og uttrykk. Siste dagen bruker du det du har lært til å lage et eget maleri.

På kurset benyttes akrylmaling og som deltager vil du lærer mye om akrylens håndverksmessige muligheter.

Kurset passer for

Kurset passer for både deg som har malt litt og deg som er mer erfaren. Trenger du nye innspill og opplevelser, ønsker du å forstå mer om kunst er dette kurset for deg! Det er et ypperlig tilleggskurs for alle som går på malerkursene for viderekommende og erfarne.. Trenger du nye innspill og opplevelser, ønsker du å forstå mer om kunst er dette kurset for deg! Det er et ypperlig tilleggskurs for alle som går på malerkursene for viderekommende og erfarne.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema

Påmelding kurs

  Personvernerklæring (GDPR) pr. 1 juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og fordypningsstudier. Som registrert kursdeltager vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til en hver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
 • Betaler, hvis dette er forskjellig fra kursdeltaker
 • Betaling
  Ved påmelding eller tidligst 2 måneder før kursstart betales et administrasjonsgebyr på kr. 400. Den resterende del av kursprisen betales senest 2 uker før kursstart. Hvis påmeldingen skjer senere enn 2 uker før kursstart betales hele beløpet senest 7 dager etter påmelding skjer. Ved avmelding innen 2 uker før kursstart refunderes betalt beløp med fradrag av administrasjonsgebyr. Ved avmelding senere enn 2 uker før kursstart refunderes intet med mindre plassen fylles opp av en på venteliste. Vi tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det ikke er minst 7 påmeldte. Hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato kan det medøfre at plassen går til en annen.
  Betaling med gavekort
  Hvis du har fått et gavekort er beløpet registrert som tilgodebeløp for deg og vil automatisk bli trukket fra på betalingen for kurset.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kommentarer er stengt.