SOMMERSKOLE 2 uker fra 6-17. juli

6. juli kl. 09:30 - 17. juli kl. 16:00

Gjennom 2 intense uker får du en grundig innføring i de grunnleggende prinsippene i tegning og maling: Tegning og uttrykk, komposisjon, lysatmosfærer, fargeblanding, farge som form og rom, fargeklanger, strøk og billedflate, personlig fortolkning og kreativitet.

Gjennom en kontinuerlig prosess av faglige innfallsvinkler, sanselig utvikling og leken eksperimentering lærer du om hvordan bildet består av en rekke komponenter og hvordan du selv kan velge å sette sammen forskjellige kvaliteter for å uttrykke deg og skape egne bilder. Vi legger vekt på å utvikle et lekent, forskende og upretensiøst forhold til tegning og maling uten fokus på resultat og prestasjon.

Kurset er en utvidet utgave av kurset Maleri, nivå 1 som går som 10 ukers kurs kveld og formiddag. Når du har gått sommerskolen er du godt kvalifisert til å gå videre på Maleri, nivå 2.

Kurset passer for alle som vil lære tegning og maling fra grunnen av. Også du som har malt litt før vil ha stor glede av kurset. Og det er midt i blinken for deg som tror at du ikke kan!

Cecilie Weiseth

Påmelding Sommerskolen kr. 8900,-

• Pris: Kr 8.900,00
    Personvernlovgivning (GDPR) pr 1. juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og våre fordypningsstudier. Som registrert elev vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
  • American Express
    MasterCard
    Visa

• Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

6. juli kl. 09:30
17. juli kl. 16:00