Laster kurs

« Alle kurs

Sommerskole 2 uker fra 8. juli – kun 2 plasser igjen

8. juli kl. 09:30 - 19. juli kl. 16:00

Kr. 8900

Gjennom to intense og kreative og inspirerende uker får du en grundig innføring i de grunnleggende prinsippene i tegning og maling: Tegning og uttrykk, komposisjon, lysatmosfærer, fargeblanding, farge som form og rom, fargeklanger, strøk og billedflate, personlig fortolkning og kreativitet. Mandag til fredag 09:30-16:00

Gjennom en kontinuerlig prosess av faglige innfallvinkler, sanselig utvikling og leken eksperimentering lærer du om hvordan bildet består av en rekke komponenter og hvordan du selv kan velge å sette sammen forskjellige kvaliteter for å uttrykke deg og skape egne bilder. Vi legger vekt på å utvikle et lekent, forskende og upretensiøst forhold til tegning og maling uten fokus på resultat og prestasjon.

Kurset passer for

Kurset passer for alle som vil lære tegning og maling fra grunnen av. Også du som har malt litt før vil ha stor glede av kurset. Og det er midt i blinken for deg som tror at du ikke kan. Kurset fungerer også som oppfriskning og revitalisering av gamle ferdigheter.

Kurset er en utvidet utgave av kurset Maleri, nivå 1 som går som 10 ukers kurs kveld og formiddag. Når du har gått sommerskolen er du godt kvalifisert til å gå videre på Maleri II.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer, og nedenfor kursene finner du påmeldingsskjema.

Lærer:
Cecilie Weiseth

Påmelding Sommerskolen kr. 8900,-

 • Pris: Kr 8.900,00
  Personvernlovgivning (GDPR) pr 1. juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og våre fordypningsstudier. Som registrert elev vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
 • American Express
  MasterCard
  Visa
   
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Detaljer

Start:
8. juli kl. 09:30
Slutt:
19. juli kl. 16:00
Kostnad:
Kr. 8900
Kategorier for Kurs:
, , , ,
Kurs Tags:
, , ,

Sted

Nydalen Kunstskole
Gjerdrumsvei 17
Oslo, 0484 Norge
+ Google-kart
Telefon:
47471940
Hjemmeside:
https://nydalenkunstskole.no