Laster kurs

« All kurs

SOMMERSKOLE 2 uker fra 5-16. juli

5. juli kl. 09:30 - 16. juli kl. 16:00

Kr.9400

Gjennom 2 inspirerende uker lærer du om de grunnleggende prinsippene i tegning og maling: Tegning og uttrykk, komposisjon, fargeblanding, strøk og billedflate, personlig fortolkning og kreativitet og jobber med mange spennende innfallsvinkler, sanselig utvikling og leken eksperimentering.

Kurset er en utvidet og bearbeidet utgave av semesterkursene våre, der vi jobber lekent og forskende  uten fokus på resultat og prestasjon. Her lærer du om hvordan bildet består av en rekke komponenter og hvordan du selv kan velge å sette sammen forskjellige kvaliteter for skape en rekke spennende uttrykk.

Kurset passer for

Kurset passer for alle som vil lære tegning og maling fra grunnen av eller for deg som ønsker et kreativt og inspirerende dypdykk i tegningens og maleriets finesser, enten du er fersk eller erfaren. Sommerskolen danner også et svært godt fundament for deg som vurderer billedkunstutdanningen hos oss.

 

 

Lærer:
Ingrid K. Bjørnaali

Påmelding Sommerskolen kr. 9400,-

  • Pris: Kr 9.400,00
    Personvernlovgivning (GDPR) pr 1. juli 2018. Nydalen Kunstskole registrerer kontaktinformasjon for internt bruk ved påmelding til kurs og ved søknad til billedkunstutdanningen og våre fordypningsstudier. Som registrert elev vil du motta nyhetsbrev med undervisningsaktuell informasjon, nyheter og annen nyttig informasjon fra skolen. Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsbrevet, men må da selv sørge for å holde deg orientert.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Detaljer

Start:
5. juli kl. 09:30
Slutt:
16. juli kl. 16:00
Kostnad:
Kr.9400
Kurs Kategorier:
, , , , ,
Kurs Tags:
, , , , , , ,